Dijana dec 22, 2016 - 359 Views

Novi filmski i dokumentarni naslovi u ponudi Open IPTV-ja Featured

 

Dokumentarni film “Prvi ponedjeljak u maju”, na programu je u petak, 23. decembra u 22.20 časova na kanalu HBO2.

Ovaj dokumentarac prati nastanak najposjećenije modne izložbe u istoriji Instituta za kostime u muzeju Metropoliten, „Kina: S druge strane ogledala“, koja se bavi zapadnjačkom modom inspirisanom Kinom. Nudeći nam jedinstven pogled iza scene dva glavna kulturna događaja u Njujorku, „Prvi ponedjeljak u maju“ prati nastanak najposjećenije modne izložbe u istoriji Instituta za kostime u muzeju Metropoliten pod imenom „Kina: S one strane ogledala“, i dobrotvorne gala večeri muzeja Metropoliten 2015. godine sa mnogo poznatih zvanica. Film prati Anu Vintur, glavnu urednicu časopisa Vog i predsjednicu Met gala večeri, i Endrua Boltona, menadžera, koji je osmislio inovativni šou, dok se spremaju za nezaboravno veče.

Televizijski kanal HBO nas po običaju obraduje  filmskim spektaklima. Ovaj put filmom “Uskrsnuće”, koji je na programu u srijedu, 28.12. u 23.50 časova.

Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije, dobijaju zadatak da riješe misteriju i dokažu šta se desilo s Isusom u nedjeljama poslije raspeća, da bi opovrgli glasine o vaskrslom mesiji i spriječili ustanak u Jerusalimu. „Uskrsnuće“ je epska biblijska priča o vaskrsenju, viđena očima nevjernika. Klavije (Džozef Fajns), moćni rimski vojni tribun, i njegov pomoćnik Lucije (Tom Felton), dobili su zadatak da riješe ovu misteriju.

Ekskluzivno na kanalu 24Kitchen počinje nova sezona serije “Moja je kuhinja najbolja”. Možete je pratiti od 29. decembra 2016. godine, četvrtkom u 20.00 časova

Kulinarsko takmičenje je ponovo aktuelno. Zatvorski psiholozi Hana i Keti upravljaju prvim instant restoranom i pripremaju večeru sačinjenu od tri jela za sudije Bena Bejlija i Gereta Stjuarta, kao i za četiri suparnička tima. Pratite drugu sezonu popularne serije uz nove kulinarske specijalitete.

“Mjera ljudskosti”, je interesantno filmsko ostvarenje koje možete pogledati na TV CINEMAX u petak, 30.12. 2016. godine u 15.10 časova

U 51. godini i nakon 20 meseci bez posla, Tijeri se konačno zapošljava kao radnik obezbjeđenja u samoposluzi. Ali uskoro se suočava s moralnom dilemom. Na šta je sve spreman da bi zadržao posao? Nakon što je proglašen za tehnološki višak u svojoj pedesetoj godini, fabrički radnik Tijeri se muči da pronađe drugi posao. Nakon gotovo dvije godine bezuspješnog traganja, tokom kojih je jedva izdržavao porodicu od pomoći koju je dobijao, konačno se zapošljava kao radnik obezbjeđenja u samoposluzi. Ne samo da treba da pazi na lopove i brine se za njih već mora i da špijunira kolege. Uskoro shvata da je rastrzan između očajničke potrebe da ima plaćen posao i ličnog osjećaja pravde...

Podsjećamo da  kompanija m:tel novim korisnicima Open paketa omogućava tri mjeseca pretplate po cijeni od 0,99 KM uz posebnu ponudu mjeseca - dodatni HBO paket, dvije godine na poklon. Za postojeće korisnike Open paketa m:tel je pripremio dva dodatna IPTV paketa na godinu dana: HBO i Cinemax sa pet filmskih kanala i videotekom, potpuno besplatno prvih šest mjeseci. 

Ovi kanali nude originalne dramske i humorističke serije, najnovije filmove svih žanrova, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte bez prekida za reklame. 

Ponuda popusta na Open pretplatu, kao i HBO ponuda mjeseca, važe do 10. januara 2017. godine za sve nove korisnike Open paketa.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu HYPERLINK "http://www.mtel.ba/open-pocetna" open.mtel.ba.

 

 

m:tel – imate prijatelje!

 

 

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top