Marketing feb 15, 2021 - 284 Views

Kultni akcioni film Face/Off dobija rimejk Featured

Adam Vingard, reditelj nadolazećeg obračuna sa čudovištima “Godzilla vs. Kong”, radiće rimejk trilera “Face / Off” iz 1997. za Paramount, prenosi Bosonoga.

Vingard će scenario napisati sa dugogodišnjim saradnikom Sajmonom Beretom. Njih dvojica prethodno su sarađivali na hororu “Blair Witch” iz 2016, a prije toga na trileru “The Guest” iz 2014. i još jednom hororu “A Horrible Way to Die” iz 2010. godine.

Originalni “Face / Off” režirao je Džon Vu, a Džon Travolta i Nikolas Kejdž bili su glavni likovi. Travolta je igrao agenta FBI-a, a Kejdž teroristu koji međusobno mijenjaju fizički izgled.To je prvi holivudski film kojim je Vu dobio veliko priznanje, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike. Ostvarenje je poznato po stilizovanim akcionim sekvencama, muzičkim partiturama Džona Pauvela, originalnosti i humoru. Ostvario je i veliki komercijalni uspjeh i film je sa najvećom zaradom te godine.

U originalnoj glumačkoj postavi bili su i Džoan Alen, Alesandro Nivola, Džina Geršon i drugi, a sada se očeuje da će predstojeći rimejk imati potpuno novu glumačku ekipu.  (cdm.me)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top