Aleksandra apr 20, 2021 - 208 Views

U pripremi je TV serija o Audrey Hepburn Featured

Život Audrey Hepburn konačno dobija zasluženi televizijski tretman. U pripremi je dramska serija o ovoj holivudskoj ikoni koju je napisala autorka i producentica serije „The good wife“ Jacqueline Hoyt, objavio je Variety.

serija o Audrey Hepburn
graziadaily.co.uk/

U ovoj fazi još nisu objavljeni kastinzi za ulogu Audrey, ali potraga za glavnom glumicom će sigurno biti velika i teška.

Producentske kuće Wildside i Fremantle, koje su stajale iza serija „The young pope“ i „My brilliant friend“, stoje i iza ove nadolazeće serije. Detalji radnje su još uvijek tajna.

 

Hoyt potpisuje scenario zasnovan na tekstu Luke Dottija – Hepburnovog sina s psihijatrom Andreom Dottijem, s kojim je Hepburn bila u braku od 1969. do 1982. i Luiđija Spinole, novinara i pisca. Njihovi planovi za seriju prvi put su objavljeni 2018. Dotti i Spinola prethodno su sarađivali na bestseleru „Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen“, koji je bio dijelom kuhar i foto knjiga.

Kao jednoj od najvećih i najomiljenijih zvijezda starog Hollywooda, Hepburnovoj su posvećene mnoge stranice i kadrovi.

audrey hepburn nova serija

Ranije ove godine, izašao je dokumentarac „Audrey“ redateljke Helene Coan, a uključivao je i pojavljivanje drugog glumičinog sina, Seana Hepburna Ferrera, i unuke Emme Ferrer. “Zaista je imala duboku želju za ljubavlju, i to je ono za čim je jurila”, rekla je njena unuka za BAZAAR.com. Za svoju baku je rekla i sljedeće: “Znam da je Audrey puno toga prošla za vrijeme Drugog svjetskog rata i da je u njenoj porodici u ratu bilo neizmjerno mnogo boli i borbe s ocem, ali da bismo stvarno razumjeli kako su se svi ti aspekti spojili i formirali takav njen identitet, to je otprilike poput stavljanja novih sočiva kroz koje treba gledati.“

Izvor: harpersbazaar.com

izvor:ultra.ba

 

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top