Marketing sep 07, 2018 - 678 Views

Lopovi imaju novi trik! Ako primijetite flašicu na točku ovo vam spremaju Featured

Trka između policije i kriminalaca koji plačkaju vozače i kradu automobile traje već decenijama, a ako je suditi po domišljatosti kradljivaca i rešenosti predstavnika zakona da im stanu na put trajaće još dugo.

Kada se uzme u obzir vrijeme u kojem živimo, svi odmah pomisle da se u tom nadmetanju koriste sofisticirane tehnologije i hakeri koji putem računara otključavaju superautomobile.

Međutim, stvari nisu uvek tako komplikovane, a najnoviji trik na koji policija upozorava dokazuje da je da kradljivcima često dovoljno malo domišljatosti i rekvizit koji se može kupiti na svakoj trafici.

Naime, pljačkaši stave praznu plastičnu flašicu na desni točak, gde je vozač ne može vijdeti, a onda čekaju. Kada upale vozilo i krenu, začuju neobičnu buku koja dolazi od drobljenja flašice.

Kako ne znaju o čemu se radi, prvi instinkt im je da izađu iz automobila i da pogledaju šta se dešava. U tom trenutku, lopovi nastavljaju sa realizacijom svog plana, piše “Kurir.rs“.

Dok vozač pregleda svoje vozilo, lopov ima pristup otključanom automobilu, može uzeti vredne stvari iz njega ili ako vozač ostavi ključeve unutra, krade automobil.

Tagged under

Related items

Lopovi imaju novi trik! Ako primijetite flašicu na točku ovo vam spremaju
Koji model će biti "best buy" sep 07, 2018 - 678 Views
Lopovi imaju novi trik! Ako primijetite flašicu na točku ovo vam spremaju
Volvo profitom nadmašio očekivanja sep 07, 2018 - 678 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top