Marketing nov 26, 2019 - 125 Views

Make-up trikovi za svjež jutarnji izgled

Vrlo često onih osam sati sna su upravo ono što nam nedostaje i za čim čeznemo. Zato je veoma teško da se svakog jutra probudite odmorni i svježi. Sva sreća, šminka je idealno i jednostavno rješenje za ovu vrstu problema.

 

Predstavljamo vam neke korisne make-up trikove za predio oko očiju, koji će u trenu sakriti sve tragove nedostatka sna!

Izaberite pravu nijansu korektora

Korektor pomaže da prekrijete podočnjake, posvijetlite predio ispod očiju i daje vašem oku svjež i odmoran izgled. Ali ako odaberete pogrešnu nijansu, efekat može biti potpuno suprotan. Uz to, obratite pažnju i na strukturu korektora. Gusta formula, nikako nije pravo rješenje za ovaj predio lica. Odlučite se za hidratantni korektor lagane strukture, koji će prekriti podočnjake, ali neće izgledati neprirodno. Nijansu korektora obavezno prilagodite podtonu svoje kože, kako bi se boja potpuno prirodna.

Isprobajte bijelu olovku

Nanesite bijelu olovku na donju vodenu liniju kapka i za tren ćete imati bistar pogled, što će vašem umornom oku vratiti svježinu.

Svijetla sjenka u uglu oka

Kako je cijelom našem licu potreban highlight da bismo mu vratili prirodnu svježinu, isto je i sa očima. Nanesite svijetlu sjenku u unutrašnji ugao oka, kako biste izgledale budno i svježe, a oku dali otvoreni wow efekat.

Uvijte trepavice

Uvijač za trepavice neizostavan je beauty alat u vašem neseseru. Osim što uvijene trepavice otvaraju oko i čine vaš pogled zavodljivijim, daju vam i budan i odmoran izgled, pa ćete sa samo jednim slojem maskare izgledati svježe kao da ste kvalitetno spavali cijele noći.

Ako pratite ove beauty trikove uz veoma malo truda i minimalnu količinu šminke na posao ćete svakodnevno odlaziti besprijekorno svježe.

(lepotaizdravlje.rs)

Tagged under

Related items

Make-up trikovi za svjež jutarnji izgled
Kada se u životu žene pojavi jak muš nov 26, 2019 - 125 Views
Make-up trikovi za svjež jutarnji izgled
PREDSTAVA KOJA JE OSVOJILA REGION nov 26, 2019 - 125 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top