Marketing feb 11, 2021 - 85 Views

Šetala partnera na uzici Featured

MONTREAL - Jedna Kanađanka setila se nekonvencionalnog načina za zaobilaženje mere policijskog časa zbog kojeg će morati da plati visoku novčanu kaznu.

Ona je, nakon što je počeo policijski čas, bila izvan svog doma i držala je uzicu za koju je, umesto psa, bio vezan muškarac, saopštila je policija.

Na ukazivanje policije da krši policijski čas, žena je rekla da "samo šeta svog psa".

Čuvari reda su stekli utisak da je žena želela da na probu stavi strpljenje policije, prenela je portparol policije Izabel Žendron. Ovaj čudan događaj desio se u mestu Šerbruk, 150 kilometara istočno od Montreala.

Za šetnju svog partnera na uzici, u vreme policijskog časa, sada će Kanađanka morati da plati kaznu od 1.500 kanadskih dolara.

Ona je, kako prenosi Žendron, rekla da odbija ograničenje njene slobode kretanja zbog zaštite od širenja virusa. Policajcima je najavila da će svako veče za vreme trajanja mere zaključavanja izlaziti na ulicu.

U provinciji Kvebek, u kojoj živi, građani ne smeju da napuštaju dom u vremenu od 20 do 5 sati ujutro, a ta mera je na snazi još četiri nedelja.  (kurir.rs)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top