Marketing mar 03, 2021 - 349 Views

Kako da učinite udobnijim vaše visoke potpetice Featured

Štikle uvijek kupujte što kasnije u danu

Sigurni smo da vam se barem jednom dogodilo da ste kupili cipele sa visokom petom koje su se činile poprilično udobnima, a onda kada ste ih odlučili obuti za večernji izlazak pomislili ste da to više nisu iste cipele. E pa ako ste ih kupili u jutarnjim satima, nemojte se čuditi što odjednom više i nisu toliko udobne.

Kako dan ide svom kraju, naša stopala lagano otiču od umora i napora pa cipele svakako kupujte kada su vaša stopala u najgorem izdanju. Jer ako vam budu udobne tada, biće vam udobne uvijek!

Što je peta tanja, to će vas noge više boljeti

Nije potrebno biti Einstein da bi se ovo zaključilo, no nas je žene potrebno s vremena na vrijeme na ovakve stvari podsjetiti, za naše vlastito dobro. Ako možete, radije odaberite cipele sa debljim i stabilnijim potpeticama, ako ste već apsolutni zaljubljenik u ultra tanke potpetice, barem pazite da cipele imaju platformu. Što više potpore vašim stopalima cipele pružaju, to će vam biti udobnije.

Zaboravite drvene potpetice
i na cipelama i sandalama sa punom petom.

 Drvo nije toliko fleksibilno kao guma zbog čega će vam u cipelama sa drvenim potpeticama biti užasno teško hodati.

Uvijek kada možete birajte sandale

I to po mogućnosti one sa čvrstim đonom, debljom petom i snažnim kaišićima. Nošenjem zatvorenih cipela sa visokim potpeticama opterećujete ne samo stopala, već i nožne prste. Žuljevi i kurje oči zbog toga su bolna, ali česta pojava. U sandalama će vaše noge biti mnogo opuštenije i što je još bitnije - zdravije.  (lepotaizdravlje)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top