Marketing mar 03, 2021 - 24 Views

Trikovi za pravilno nanošenje hajlajtera Featured

Isprobajte boju šampanjca

Ova nijansa hajlajtera odgovara svima. Hajlajter u kremastoj formi, bez dodatih sedefastih čestica, omogućava kreiranje potpuno prirodnog efekta na koži.

Umjereno sa količinom

Većina žena nanosi hajlajter u debljem sloju, što može samo da kreira efekat „plastičnog lica“. Dakle, nanesite ga u manjoj količini na kažiprst, srednji i domali prst, a potom njima blago protrljajte dlan suprotne šake (tako ćete ukloniti višak preparata). Potom, tapkajte prstima gore-dole po jagodicama obraza, te ostatak hajlajtera utrljajte u lukove obrva i središnji deo brade. Vrh nosa samo dodirnite prstom.

Zaboravite na pregib nosa

Nemojte nanositi hajlajter na ovaj dio lica, osim ukoliko vaš nos nije pljosnat. U suprotnom, mogao bi se stvoriti utisak prekomjerne masnoće. A to sigurno ne želite!

Ponovo nanesite hajlajter na jagodice obraza

Umočite još jednom prste u hajlajter i istapkajte jagodice obraza, a potom nanesite rumenilo. Hajlajter će se videti ispod rumenila, zbog čega će koža djelovati kao da je osvijetljena iznutra. Potrudite se da kombinujete rumenilo u boji breskve i hajlajter u boji šampanjca.

Mat izgled kože (skoro) podjednako je važan kao i sjaj!

Ukoliko pojedini dijelovi lica ostanu mat, oni na koje ste stavili hajlajter posebno će doći do izražaja. Upravo zbog toga, na čelo, kao i na nos, nanesite malu količinu pudera u prahu. Tako jednostavan, a opet tako djelotvoran trik!

(Lepota&Zdravlje)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top