zeljko dec 18, 2017 - 1360 Views

Kupite Huawei telefon i učestvujte u velikoj m:tel nagradnoj igri Featured

Kompanija m:tel nedavno vam je predstavila najnoviji Huawei model – Mate 10 Pro, mobilni telefon koji najavljuje novu eru inteligentnih mašina.

Huawei Mate 10 Pro posjeduje unaprijeđenu kameru sa dvostrukim sočivom, koja je plod nastavka uspješne saradnje sa prestižnom kompanijom Leica. Telefon se može posebno pohvaliti i sa dugotrajnom i snažnom baterijom, a otporan je na vodu i prašinu.

Zahvaljući superiornim karakteristikama Mate 10 Pro sa pravom nosi epitet najpametnijeg telefona na svijetu, a ovaj uređaj vrhunske izrade i fantastičnog dizajna  je dostupan korisnicima kompanije m:tel, kao i svima onima koji to žele da postanu, već po cijeni od 1 KM uz Moj Mix VIP tarifu.

A ukoliko se odlučite za ovaj ili neki drugi Huawei telefon iz m:tel ponude, spojite ga sa jednom od postpaid tarifa Moj Mix i automatski ostvarujete pravo za učešće u nagradnoj igri „m:tel i Huawei te voze u novu godinu“.

Ova nagradna igra traje do kraja januara 2018. godine, a nagrade koje možete da osvojite su: Citroen C3 Shine, Yamaha skuter ili jedan od 10 Huawei P10 lite telefona.

Neka vas m:tel i Huawei odvezu u novu godinu!

Za više informacija posjetite www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top