Dario feb 10, 2024 - 415 Views

Predstavnik Badminton Kluba Sertini na prijemu povodom obilježavanja Kineske Nove Godine Featured

Sa velikim zadovoljstvom želimo podijeliti da je Ambasada Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini upriličila svečani prijem povodom kineske Nove godine, koji je okupio istaknute zvaničnike iz državnog vrha, kao i predstavnike različitih sektora društva. Ambasador Ji Ping istakao je kontinuiranu podršku Kine prema suverenitetu, nezavisnosti i teritorijalnom integritetu BiH, naglašavajući da Kina dosljedno poštuje politiku nenametanja i nepostojanja miješanja u unutrašnje poslove drugih država.

Posebno je istaknuta petogodišnja stabilnost i napredak u bilateralnim odnosima, što je rezultat uzajamnog poštovanja i saradnje između dviju zemalja. Ambasador Ping je naglasio da su ekonomska, trgovinska i kulturna razmjena ostvarili značajan napredak, dok je političko povjerenje dodatno učvršćeno.

"Naravno, ovom prilikom želimo izraziti duboku zahvalnost Ambasadi Narodne Republike Kine u BiH na priznanju i podršci koju su pokazali prema Badminton Klubu Sertini Doboj. Njihovo prepoznavanje našeg rada i poziv na značajne događaje organizirane od strane Ambasade predstavlja izuzetnu čast za nas. To dodatno ojačava našu motivaciju i posvećenost u daljem razvoju badmintona u regiji. Ovo je što je još jedan dokaz podrške i angažmana u zajedničkim ciljevima. Radujemo se nastavku uspješne suradnje i budućim prilikama za zajednički napredak. Hvala vam na podršci i povjerenju!" - izjavio je predsjednik Badminton Kluba Sertini, Dario Milačak

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top