Dario maj 03, 2020 - 117 Views

Voda sa prirodnim izvorom Selena: Aqua Doria – Voda Života Featured

Crpi se iz dubine od 124 metra netaknute prirode Vrela Donjih, te svojim prirodnim putem sakuplja minerale iz prirode koji je čine izuzetno kvalitetnom.

Vrela Donja su poznata po izuzetno kvalitetnoj prirodnoj izvorskoj vodi, a u narodu se pominje još u vrijeme austrougarske kao voda koja je okrepljivala vojnike iz tog doba.

Krečnjačkog je litološkog sastava, što je čini izuzetno čistom i pitkom u prirodnom obliku. U blizini fabrike nije naseljeno područje, niti je zastupljena industrijska zona.

Po svom hemijskom sastavu ubraja se u vrlo rijetke vode koje u sebi sadrže Selen koji je svakodnevno potreban našem organizmu. Voda Aqua Doria je bogata hidrogenkarbonatom i  niskim sadržajem natrijuma, te  je  vrlo  pogodan za svakodnevni unos u neograničenim količinama.

Zahvaljujući povoljnom odnosu i sadržaju minerala mogu je podjednako piti  sve populacije.

Voda bogata Selenom. Selen je jedan od najjačih antioksidanata u prirodi. Ovaj mineral se nalazi u organizmu u tragovima, a neophodan je za život i normalno funkcionisanje svakog organizma, tako da je potrebno hranom i pićem unositi selen da bi se nadomjestio u organizmu.

Voda Aqua Doria se po svom hemijskom sastavu ubraja u vrlo rijetke vode koje u sebi sadrže Selen, te je bogata je hidrogenkarbonatom i  niskim sadržajem natrijuma te  je  vrlo  pogodna za svakodnevni unos u neograničenim količinama.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top