Dijana dec 27, 2016 - 975 Views

Škola fudbala Sloga Doboj Featured

Polako se završava i ova 2016 godina. Završili smo je na način za koji svi mislimo da je bio jedini ispravan a to je sa igrom, druženjem i osmijehom. Znamo da nije bilo lako doći do kraja i sve završiti na način da su svi zadovoljni ali eto...nadamo se da vecina jeste :D Uvijek će biti neko ko će reći moglo je ovako ili onako ali sad je ovako :D a naše jedino mjerilo uspjeha su djeca i uvijek će i biti.

Ova naša BAJKA  je krenula spontano, od ideje da nešto napravimo da se djeca obraduju došli smo do toga da su se i roditelji a i treneri obradovali, da su učestvovali skoro svi u nekom dijelu organizacije, pomoći, finansiranja. Drugari iz Želje su sa istim žarom ušli zajedno sa nama u sve ovo i rezultat je mogao da se vidi juče. Ako neko ima zamjerku na sve ono viđeno onda treba i da se zapita šta je radio juče sa svima nama.
Treba reći da su treneri radili volonterski da bi obezbijedili finansije, da su se roditelji ukljućili koliko su mogli, da su firme pojedine prepoznale ideju i pomogle koliko su bile u mogućnosti, svima njima smo zahvalni i potrudili smo se da im banerom zahvalimo na svemu.
Polako gasimo motore i idemo na zasluženu pauzu...učestvujemo naravno na dobojskom turniru, idemo u BL na turnir i to bi bilo to do novog početka koji je zakazan za drugu polovinu januara. Dječacima, roditeljima kao i svim prijateljima škole želimo sretne sve praznike, našim malim fudbalerima želimo dobar uspjeh u školi jer kao što znate on je najbitniji, želimo puno sportske sreće i naravno sve najbolje u 2017-toj godini svima vama koji ste dio nas poručili su iz škole fudbala Sloga Doboj.
Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top