Dijana dec 27, 2016 - 682 Views

Fudbalska bajka putuje u svijet Featured

Kad se hoće sve se može, to su dokazali treneri FK Sloga i FK Željezničar, izgradivši svoju fudbalsku bajku. A priča je zaista bajkovita, da svako dijete iz ove dvije škole fudbala dobije poklon i to ne bilo kakav... majice, šolje, ruksaci, kape, kačketi sa amblemima klubova organizatora, toliko dragim njihovim srcima. I sve to zahvaljujuci dobrotvorima, roditeljima i svim ostalim koji su prepoznali i našli sebe u ovoj priči, i priveli je kraju.

Akcija je danas u sportskoj dvorani SŠC Doboj okupila preko 200 dječaka iz obje škole fudbala počevši od 2004. godišta pa preko 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 i mlađih, a na tribinama gužva kao da se igra finale neke prestižne lige. Sve pohvale za ideju, za roditelje, za sve one koji su učestvovali u ovom poduhvatu jer u današnje vrijeme ništa nije lako.

Došli su i igrači FK Sloge Borislav Lukić i Saša Blagojević, kao i potpredsjednik FK Sloge Murvet Bajraktarević a ispred "Želje" su bili Predrag Jeftić, predsjednik kluba i trener prvog tima Ostojić, kao i mnogi drugi.

Bajka nije završena, momci iz oba kluba idu dalje sa još većim žarom i voljom i sa novim idejama. Pričaće se još u Doboju o školama ova dva kluba, a svi oni koji su danas prisustvovali ovom spektaklu će vjerovato da se slože da su na pravom putu. Dobojski fudbal i sport sa ovim ljudima i ovom djecom ima zlatnu budućnost, a sve na čemu treba insistirati je da se nastav zacrtanom stazom. Svaki sport je lijep na svoj način i svako dijete koje se skloni sa ulice je uspjeh, a to je ono čime se svi u ova dva kluba ponose.

 

Finansije? Finansije ostavljaju nekim drugim koji su tu zbog nekih drugih interesa, a ove dvije škole dalje idu svojim putem, stazom osmijeha, radosti, igre i druženja.

Naravno na kraju treba da se zahvalimo u ime organizatora svim ljudima dobre volje koji su pomogli u ovom poduhvatu, a koji naravno nisu bili zaboravljeni. Organizatori su im odali priznanje jednim velikim zajedničkim banerom kojim su se zahvalili svima njima. I da završimo sa sloganima koji su danas odjekivali dvoranom...

Željo matero, srce jedino... Samo Sloga Doboj, samo pobjeda!

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top