Marketing maj 14, 2018 - 553 Views

Treći Banjalučki festival zanatskog piva "Krafting" Featured

Udruženje kraft pivara Krafter za 19. maj pripremilo je treći Krafting - banjalučki festival zanatskog piva, koji će se održati u prostoru restorana Sorriso u Akvani u Banjaluci sa početkom od 18h.

Pivo za festival su pripremili domaći krafteri i to njih više od 15, a kao i prošle godine zajedničkim snagama napravljeno je i specijalno festivalsko pivo.

Krafting Plakat"Domaći pivari pripremili su mnogo dobrog piva i garantujemo da niko suvog grla neće otići kući, evo jedan izazov za sve goste neka bude taj da se potrude da nam nestane piva na točilicama. Pored već poznatih brendova iz udruženja Krafter, zajedničkim snagama pripremljeno je i specijalno festivalsko pivo New England IPA, koje preporučujemo gostima da što prije potraže na točilicama jer je skuvano svega oko 80l," rekao je Novak Čičković PR festivala.

Pored domaćih izlagača iz udruženja Krafter, na festivalu će, kao i prethodnih godina, biti izložena i piva iz okruženja.

Domaćini pored dobrog piva obećavaju i dobru atmosferu za koju je zadužen bend Transfer blama.

Krafter je klub zanatskih (kraft) pivara osnovan u Banjoj Luci s ciljem promocije zanatskog pivarstva. Redovne aktivnosti su pivarska druženja, razmjenjivanje recepata i iskustava kao i posjete drugim pivarama u zemlji i inostranstvu.

Predsjednik udruženja Dejan Cvijanović zahvalio se gradu Banjaluka koji je i ove godine podržao festival i pomogao održavanju sada već tradicionalnog festivala u gradu na Vrbasu, kao i kompanija Prointer ITSS, podržala je održavanje ovogodišnjeg festivala.

"Pored već najavljenog piva, muzike ali i hrane, što je sastavni dio našeg festivala, već tri godine možete očekivati i razna iznenađenja i još bogatiji sadržaj. Moram napomenuti da je broj ulaznica za festival ograničen i da se ulaznice mogu rezervisati i podići u pabu Tvornica svakog radnog dana od 18h," rekao je Cvijanović.

Ulaznice je moguće rezervisati preko Fejsbuk stranice udruženja:

https://www.facebook.com/klubkrafter/

Kraft pivo je pivo koje je napravljeno od strane malog, nezavisnog i tradicionalnog proizvođača. Takve pivare generalno karakteriše fokusiranje na integritetu i kvalitetu sastojaka, posebno izraženom ukusu i tehnikama spremanja piva”.

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top