zeljko okt 28, 2017 - 5193 Views

Prijavi se na m:tel app takmičenje srednjoškolaca u izradi mobilnih aplikacija! Featured

Da li znaš da je Robert Nay imao samo 14 godina kada je osmislio aplikaciju Bubble Ball? Aplikacija spaja fiziku i slagalice, i preuzeta je preko 16 miliona puta.

Sada možeš da okupiš tim iz škole ili samostalno kreiraš mobilnu aplikaciju i tako postaneš novi državni šampion BiH u znanju, osvojiš vrijedne pametne telefone i dobiješ priliku da se takmičiš regionalno!

Vrijeme je da pokažeš šta znaš i da se prijaviš na m:tel app takmičenje srednjoškolaca iz BiH u izradi mobilnih aplikacija za AndroidOS ili iOS.

Ako te zanimaju aplikacije, voliš programiranje, imaš dobru ideju i želju da se takmičiš sa vršnjacima, napravi mobilnu aplikaciju  i osvoji jednu od pet ravnopravnih nagrada na državnom nivou u novom m:tel app takmičenju.

Jer, upravo društvo najboljih u BiH biće prilika da se u februaru 2018. i regionalno takmičiš  sa vršnjacima i najboljim timovima iz Crne Gore i Srbije u Regionalnom app izazovu i tako osiguraš ulaznicu za svjetsku konferenciju IDTechEx Show u Berlinu.

Za učešće na m:tel app takmičenju potrebno je da pronađeš svoju srednju školu na listi od 21 škole učesnice takmičenja, smisliš ideju za aplikaciju, popuniš formular i prijaviš svoj tim putem adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do 20. novembra 2017.

Rok za dostavu gotovih funkcionalnih verzija aplikacija uz detaljan opis je 15. januar 2018, nakon čega će stručna komisija ocijeniti pristigle aplikacije i dodijeliti nagrade za pet najboljih u BiH.

Aplikacije treba da budu zanimljive, inovativne i korisne, a prednost će imati one koje doprinose društvenoj odgovornosti ili razvoju neke od m:tel usluga.

https://www.youtube.com/watch?v=sPhF4TSOy00

Svi detalji takmičenja dostupni su na stranici www.mtel.ba

Podržavamo znanje!

m:tel – imate prijatelje!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top