Marketing mar 12, 2018 - 923 Views

Nemanja Mićić treći u Sloveniji Featured

Nemanja Mićić (17 godina) ostvario je još jednom sjajan rezultat na turniru Liga kup takmičenja u bilijaru održanom prethodnog vikenda u Ljubljani. Naime radi se o petom turniru ovog formata na kojem su učešće uzeli igrači iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i po jedan igrač iz Japana i Ukrajine. Na turniru se inače igrala igra desetka (10 Ball), a učestvovalo je oko 70 igrača.

U ovoj sjajnoj konkurenciji Nemanja je osvojio treće mjesto i još jednom pokazao o kakvom se talentu radi, te uz još tri mlada igrača (Sanjin Pehlivanović - 16 godina, Roberto Bartol - 22 godine i Denis Kragolnik - 22 godine) pokazao da ima budućnosti u bilijaru i da je ovo ipak sport koji ima perspektivu.

Bitno za napomenuti je da ovo nije Nemanjin najbolji rezultat na turnirima ovog kalibra, jer je i u Sarajevu na istom takmičenju zauzeo drugo mjesto.

Na kraju Sanjin Pehlivanović je osvojio zlato, Denis Kragolnik je bio drugi, a treće mjesto su podijelili Roberto Bartol i Nemanja Mićić.

Pored Nemanje na ovom turniru su učestvovala jos dva igrača člana sportskog bilijar kluba „Sports Pub“ Doboj, Saša Đekić i Goran Radišković.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top