Marketing apr 23, 2018 - 527 Views

ODRŽAN CASTING ZA 40-ti NIVEA BIH FASHION WEEK SARAJEVO Featured

U Kongresnom centru hotela Hills 5*, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Ilidži, u subotu 21.04.2018. godine , održan je casting za 40.Nivea BiH Fashion Week Sarajevo. U periodu od 22.04.-24.04.2018.godine Sarajevo postaje centar modnih zbivanja, jer modeli pored prilike da učestvuju na revijama dobijaju priliku da otputuju u inostranstvo i tamo grade karijeru. Za vrijeme trajanja Fashion Week-a, svaki dan u 12h će biti održan casting za modele, gdje će dizajneri koji učestvuju birati modele za svoje revije.Svoj dolazak na 40ti NIVEA BH FASHION TV SARAJEVO najavili su  predstavnici Fashion TV i Fashion One TV.

Tokom sedmice mode u Sarajevu posjetioci će imati priliku da vide kolekcije dizajnera Emira Medića, Emine Husedžinović Ibrahimović, Aide Vrabac Trnačević, Dragane Todorović, Lazara Ilića, Marine Kosorić, Aybolek Kemiyeve, Amine Hasanbegović, Škola modnog dizajna (Nizama Ibrahimpašić, Ehlimana Hrapović Omanović, Sabrina Lukač, Amela Lulić), te modnih kuća Paradi Couture, Deichmann, Sana Linea, Spirit by Gatarić Group, Orljava d.o.o., Pounje d.d., Jadran-Čarapa.

Za odličan after party nakon revija pobrinuće se vinarija Čoka i Ždrepčeva krv, sokovi i voda Vivia te kafa Bristot.

Modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015.godine dobila priznanje u Ženevi za najbolju modnu i managament agenciju u Istočnoj Evropi, je organizator i izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top