Marketing maj 14, 2018 - 507 Views

Memorijalni koncert i promocija spota "Veliki bit" prijedorske grupe Tatoo Featured

Memorijalni koncert posvećen Daliboru Popoviću Mikši i promocija četvrtog singl/spota "Veliki bit" grupe Tatoo, sa albuma “U nebogled”, biće održan u Mostaru u utorak, 15. marta od 20 časova.

Na koncertu nastupaju prijatelji i kolege muzičari - bendovi: MORT, FLORIDUS, JUFKAMENTAL, TUPAS MENE, SMOOTH GROOVE i specijalni gosti!

Prijedorska grupa Tatoo u multimedijalnoj sali Radio-televizije Republike Srpske, najavila je promociju spota “Veliki bit” sa njihovog četvrtog albuma a koji su izdali za produkcijsku kuću Radio-televizije Republike Srpske.

Album "U nebogled" izrodio je izuzetne pjesme. Sada je došao red da publika čuje singl "Veliki bit" koji se izdvaja kao favorit, rekao je Mihajlo Vukić, član ove grupe. Spot smo radili uz pomoć prijatelja iz produkcije “Frends“, a prati pjesmu na kojoj je kao i na prethodna dva singla “Para” i “Radio” vokale otpjevao pokojni član benda Dalibor Petrović Mikša, kazao je Vukić.

Dejan Dejanović, urednik Muzičke produkcije RTRS-a, istako je da se ovom promocijom zaokružuje rad na albumu “U nebogled”, ali da će Muzička produkcija RTRS i dalje nastaviti da sarađuje sa grupm Tatu jer je siguran da će oni i u budućnosti imati mnogo odličnih projekata. Dejanović je još jednom podsjetio da se album “U nebogled” može nabaviti na kioscima širom Republike Srpske po vrlo simboličnoj cijeni od 4.95 KM.

Singl "Veliki bit" prijedorskog sastava Tatoo premijerno će biti prikazan sutra, u 16 časova i 40 minuta, na programu Radio-televizije Republike Srpske.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top