Marketing maj 18, 2018 - 776 Views

Danas u Banjaluci počinje drugi ĆEVAP FEST! Featured

Najbolji banjalučki ćevapi i bogat kulturno-zabavni program očekuju sve one koji 18. i 19. maja dođu na parking kod Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske.

Na drugom „Ćevap festu“ učestvovaće devet roštiljnica koje će ćevape prodavati po popularnim cijenama, i to veliku porciju za četiri i malu za dvije KM.

cevap fest 2018Ovaj put, ćevapi i piće prodavaće se za „dinare“, valutu kreiranu posebno za ovaj događaj.

Drugi festival banjalučkog ćevapa počinje 18. maja, u 11 časova. Oba dana, sve do 23.30 , trajaće i prateći program.

Kao i na prvom festivalu, jutarnji časovi su predviđeni za nastupe kulturno-umjetničkih društava, i to ovog puta društava: „Mladost“, „Sveti Sava“ i „Opanak“.

Za kvalitetan humor, u popodnevnim časovima, pobrinuće se stend-ap komičar Dušan Jokić. U večernjim časovima, za dobru atmosferu zaduženi su Gradski tamburaški orkestar, bend „Infiniti“ i Krajiški trubači.

Pored više kulturno umjetničkih društava, u subotu, drugog dana „Ćevap festa“, očekuje vas nastup i Gojka Mandića, našeg proslavljenog satiričara.

Kao i prošlog puta, zvanični promoter banjalučkog ćevapa i lice koje se nalazi na logu i ovog drugog „Ćevap festa“ je Nebojša Kuštrinović. Organizator manifestacije su Grad Banjaluka i gradska Turistička organizacija, a događaj su pomogli i brojni sponzori, predvođeni Koka kolom, Vitinkom, Banjalučkom pivarom i Mlijekoproduktom.

Prvi festival banjalučkog ćevapa, održan 13. januara ove godine, privukao je više od 10.000 posjetilaca, sa velikom zabilježenom posjetom turista iz zemlje i regiona, zbog čega je Grad odlučio da se ova manifestacija održi i u maju ove godine, sa ciljem promocija tradicionalnog i autentičnog banjalučkog proizvoda, kao i obogaćivanja turističkih sadržaja.

(srpskainfo.com)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top