Marketing jun 04, 2018 - 425 Views

Saopštenje Aerodroma RS povodom učestalog izvještavanja o lažnim informacijama vezanim za cijene karata aviokompanije Ryanair Featured

Saopštenje Preduzeća za usluge u vazdušnom saobraćaju "Aerodormi Republike Srpske" prenosimo vam u cijelosti.

-Zbog učestalog netačnog izvještavanja pojedinih medija o cijeni koštanja karata kompanije Ryanair, a u cilju objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti ističemo sljedeće:
Predstavnici kompanije Ryanair najavili su ulazak na tržište Republike Srpske saobraćajem na tri nove rute na Međunarodni Aerodrom Banja Luka i svaku od njih su predstavili promotivnom cijenom karata od 19,90EURA u prva tri dana od momenta otvaranja prodaje karata za svaku novu destinaciju.

Najavu letova po promotivnim cijenama pojedini mediji u posljednje vrijeme tumače na svoj način, pa ovom prilikom ističemo da su one promotivno koštale 19,90 evra, da je kompanija ta koja prodaje karte, te da karte imaju svoju redovnu cijenu koju kompanija određuje i koja je u svakom slučaju niža od onih koje se nude sa najbližih aerodroma.

Takođe, ističemo da ćemo u narednom periodu nastojati osigurati veći broj letova i povezati Srpsku i Banjaluku sa Evropom.

U cilju objektivnog i blagovremenog informisanja javnosti podsjećamo da kompanija Ryanair ima praksu prodaje karata isključivo putem njihove internet stranice.

Aviokompanije su te koje formiraju cijene aviokarata na osnovu analiza i istraživanja tržišta, te su posebna odjeljenja zadužena za tarife, brigu o formiranju cijena, izmjene istih i način primjene na tržištu.

Uz zahvalnost za dugogodišnju korektnu i uspješnu saradnju, želimo skrenuti pažnju medijskim kućama da objavljuju provjerene informacije vezane za cijene avio-karata kompanije Ryanair jer nam je svima u interesu da našim građanima i budućim putnicima pravovremeno pružimo tačne informacije o predstojećim letovima sa našeg aerodroma.

S poštovanjem,

Marketing, Odnosi sa javnošću i Protokol
Tel (mob) +387 66 71 63 63

Izdvajamo

Kontakt Info

• Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)