Dario nov 20, 2018 - 484 Views

RYANAIR’S ‘CYBER WEEK’ RASPRODAJA DAN DRUGI: 250,000 SJEDALA OD SAMO €4.99 Featured

Ryanair, evropski avioprevoznik broj 1, danas (20. novembra) pokrenuo je drugi dan svoje sedam dana duge rasprodaje “Cyber Week”, nudeći korisnicima 8 uzastopnih dana fantastičnih ponuda na Ryanair.com web stranici.

250,000 mjesta sada je na prodaji od €4.99 za putovanja u decembar i januaru, a koja treba rezervisati do večeras u ponoć (24:00 utorak). Korisnici bi trebali pratiti Ryanair.com za najnovije ponude – gdje će najniže cijene u Evropi biti još niže.

Robin Kiely iz Ryanair-a kaže:

“Temperature padaju, a time i naše cijene tokom drugog dana naše seam dana duge “Cyber Week” rasprodaje. Imamo 8 dana nevjerovatnih ponuda na Ryanair.com web stranici, nudeći korisnicima najniže cijene u Evropi, uz još veću uštedu.

Danas imamo 250,000 mjesta na prodaji od samo €4.99 za putovanja u decembru i januaru, a koja su dostupna za rezervaciju do večeras u ponoć. Korisnici bi se trebali prijaviti na Ryanair.com kako ne bi propustili ovu ponudu.

Takođe, poklonit ćemo 10% popusta na sve prijavljene (check-in) torbe rezervisane ove sedmice, čime ćemo osigurati još veću uštedu za naše korisnike”.

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top