Dario nov 20, 2018 - 484 Views

☆mala INDUSTRIJA - VELIKI ljudi☆ Featured

Projekte koji vrijedi nije loše predstaviti više puta. Vjerujemo da se slažete sa nama. Podijelite informaciju sa drugima kao što i mi to radimo sa vama.

Šta je u stvari, Mala Industrija!?


Predškolska ustanova vrtić MALA industrija je ustanova koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem djece predškolskog uzrasta, odnosno djece starosne dobi od šest mjeseci pa do polaska u školu.U našoj ustanovi ostvaruju se redovni programi vaspitno-obrazovnog rada u cjelodnevnom trajanju, a koje propisuje i prati Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske - sektor za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.Ustanovu savjetuje i kontroliše Republički pedagoški zavod-sektor za razvoj i unapređivanje u predškolskom vaspitanju i obrazovanju.

Naša predškolska ustanova pored osnovne djelatnosti ostvaruje i ostale djelatnosti kojima se obezbjeđuje ishrana, njega i preventivno zdravstvena i socijalna zaštita, kao i druge djelatnosti u funkciji vaspitanja i obrazovanja predškolske djece.Vaspitno obrazovni rad se sprovodi kod djece koja su podjeljena u četiri uzrasne grupe, mlađa jaslička, starija jaslička, srednja i starija vaspitna grupa.Ustanova ima organizovan produženi boravak za djecu školskog uzrasta.

Predškolska ustanova vrtić MALA industrija je osnovana 02.februara 2015.godine u gradu Doboju.Ustanova posluje na dvije lokacije, odnosno dvije organizacione jedinice.

Organizaciona jedinica broj 1 je smještena u ulici Vojvode Mišića na broju 72, dok se organizaciona jedinica broj 2 nalazi u ulici Vojvode Stepe broj 8.

Vrtići su opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem namijenjenim isključivo djeci.Na djeci privlačnim “policama” nalazi se mnoštvo edukativnih i zabavnih igračaka kao i obilje didaktičkih i nastavnih sredstava. Privlačan, osvijetljen, namjenski organizovan prostor te pažljivo osmišljen enterijer djeluje stimulativno na dječji um, odgovara mjerama, potrebama i ukusu savremenog djeteta, ali i savremenih mamaa i tataa, koji za svoje dijete žele najbolje.
Obe organizacione jedinice Male industrije posjeduju video nadzor.Svaka prostorija vrtića je pokrivena IP kamerama, tako da roditelji mogu da prate svoje dijete putem internet video nadzora, u svako doba dana, vremenski neograničeno.


Radno vrijeme je od 06:30 do 17:30, radnim danima, subotom od 06:30 do 14:30.
Nedeljom ne radimo.


DOBRO NAM DOŠLI!!!
☆mala INDUSTRIJA - VELIKI ljudi☆.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top