Dario jan 14, 2019 - 705 Views

Vrhunska priča u KORT Marketima i dalje traje uz Metalac Posuđe i 50% popusta Featured

FruCtaTrade u svim svojim Kort marketima nastavlja i dalje sa aktivnostima uz partnera Metalac Posuđe. Ostvarite popust od 50% prilikom kupovine Metalac Posuđa iz linije Granit LINE.

Ova ponuda važi samo u KORT Marketima. POGLEDAJTE VIDEO 

Za svaku kupovinu u vrijednosti od 10KM dobijate po 1 naljepnicu, a važna informacija je i to da naljepnice možete skupljati do 15.02.2019., a posuđe sa popustom od 50% možete kupiti do 28.02.2018., naravno ukoliko sakupite dovoljno naljepnica, vjerujte lako je jer ionako svakodnevno kupujete i zašto da ne ostvariti super popust na Metalac Posuđu.

U ponudi je 4 top artikla i 1 set! Kada biste sve kupili umjesto da platite 212,60KM platili biste samo 106,30KM, UŠTEDILI BISTE 106,30KM

Posjetite i Facebook stranicu KortMarketi i pored navedenog učestvujte u ODABIRU POKLONA ZA VAS , vrlo je jednostavno. Ukoliko budete imali sreće, a vjerujemo da hoćete, možete birati sami vašu nagradu, od onih ponuđenih.

Aktuelna je i SPECIJALNA AKCIJA u svim Kort marketima.

Predlažemo sledeće, preuzmite katalog sa specijalnom akcijom, ostvarite kupovinu, prikupite i zalijepite Matalac naljepnice na odgovarajuće mjesto ispod onog posuđa koje želite.... i ...?

Ipak je najbolje da svratite u najbliži KortMarket  - KORT LOKACIJE 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top