Marketing jan 14, 2019 - 329 Views

DOBOJ: Korisnicima "Prijateljske kuće" uručeni paketići Featured

Članice Kola srpskih sestara iz Doboja uručile su danas, povodom pravoslavne Nove godine, poklon-paketiće korisnicima Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Prijateljska kuća", koju vodi holandska humanitarka Marliz van Hofen.

Predstavnik dobojskog Kola srpskih sestara Sandra Jovanović rekla je Srni da je riječ o tradicionalnoj aktivnosti koju organizuju povodom velikih hrišćanskih praznika ili kada je to potrebno.

Jovanovićeva je podsjetila da su članice Kola srpskih sestara povodom božićnih i novogodišnjih praznika nedavno uručile i pakete korisnicima dobojske Narodne kuhinje, pacijentima u dobojskoj bolnici "Sveti apostol Luka", korisnicima Doma za starija lica "Preslica", te osuđenim i pritvorenim licima u Kazneno-popravnom zavodu.
Jovanovićeva je i za naredni period najavila slične aktivnosti.

Osnivač "Prijateljske kuće" Marliz van Hofen rekla je da se trenutno stara o šestoro djece, te da u narednom periodu očekuje još dva mališana.

"Djeca jako lijepo napreduju, zadovoljna sam i ponosna na njih", izjavila je Van Hofenova i istakla da su današnji paketići dokaz da Dobojlije cijene ovaj rad.

Van Hofenova kaže da je ljubav prema djeci najveći motiv za njen devetnaestogodišnji rad, tokom kojeg je na put izvela oko 53 mališana bez roditeljskog staranja, a uz pomoć donatora iz rodne Holandije sagradila više od 30 kuća za socijalno ugrožene.

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top