Dijana dec 22, 2016 - 768 Views

Škola fudbala Featured

Protekli vikend Škola fudbala je učestvovala na turniru u Slovenij.
 
Turnir u organizaciji naših prijatelja iz Nk"Rudar"Trbovlje. 13. po redu Brečkov memorial.
 
Prvi dan turnira igrale su ekipe U-10 očekivali smo dobre igre jer je to trenutno jedna od jačih ekipa u tom uzrastu,tako smo i počeli a i završili grupu na prvom mjestu bez primljenog gola.
 
U četvrtfinalu u jednoj dobroj utakmici naših dječaka fulali smo u nekoliko navrata čak I 100% priliku smo propustili I utakmica se završava 0:0 tako da su odlučivali penali,boljim izvošenjem penala protivnik NK"Rudar" prolazi dalje i na kraju osvaja turnir.Prezadovoljni smo opet izdanjem naše ekipe koja nije u 5 utakmica primila gol i po riječima svih prisutnih taj dan u regularnom dijelu utakmice niko od protivnika nam nije ozbiljno ugrozio gol ali nažalost smo ostali bez medalje.
 
Drugi dan turnira smo igrali sa ekipom U-13 počeli smo siloviti bez poraza i opet prvi u grupi,nastavljamo tako i u osminifinala i dalje sve do finala gdje smo poraženi od trenutno bolje ekipe Nk"Domžale".Sve pohvale za ove mlade fudbalere mada moramo posebno izdvojiti najboljeg igrača turnira Amira Begunića i našeg kapitena Mihajla Marjanovića koji su nosili svoju ekipu do finala. Takođe pohvale i za fudbalere Luku, Matiju, Mileta, Ognjena, Đorđa i Stefana svi su 2006g, a dali su veliki doprinos ekipi U-13 u osvajanju medalje! U toku utakmica smo uručili poklone i zahvalnice ljudima iz NK"Rudar" sa kojima smo naravno razgovarali o daljoj saradnji i obostranim posjetama,uručeni su pokloni i ljudima koji su jedni od zaslužniji za naš odlazak u Trbovlje a to su Almir Džinalić i Srđan Pašalić ljudi koji su rođeni u Doboju a žive i rade u Sloveniji.
 
Takođe treba pomenuti da smo dobili dosta sportske opreme na poklon od gospodina Džinalića koji je da podsjetimo ove godine u junu došao iz Slovenije i sudio utakmice na našem turniru u znak podrške u organizaciji turnira, Almir je inače dugogodišnji sudija u Sloveniji, zahvaljujemo se i ostalim ljudima koji su nas ugostili, a bilo ih je puno: Slaviša,  Ankica, Goran Pašalić ITD.
Zahvaljujemo se i našim sponzorima koji su pomogli naš odlazak a to su: Market MN Marjanović, RTV Doboj, Željko Đuričić, SMT Gradnja(Đorđo Todorović), Vlado Miletić, Goran Ninković, Čedo Jokić kao i portal www.dobojcaffe.com ! - rekao je trener Kuzmić nakon povratka u Doboj.
 
Uskoro ćete imati priliku pogledati video sa putovanja kao i dijelove sa utakmica.
Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top