Dario maj 30, 2019 - 1898 Views

Mogo – najbrže rješenje za kupovinu automobila Featured

Otkrijte najbrži, najlakši i najpogodniji način da dobijete novac za kupnju automobila ili u druge svrhe u slučaju da već imate automobil i da vam je potreban dodatni novac.

Ako ste ikada imali situaciju u kojoj nemate dovoljno novca za svoje planove ili kupovinu, a banke vam ne mogu ponuditi novac dovoljno brzo ili ne možete dati zajam iz svih razloga, Mogo je rješenje koje bi moglo biti vrlo atraktivno i pogodno za vas.

Mogo Vam može pomoći da dobijete novac za kupovinu automobila ili druge potrebe putem leasing i leasback usluge (povratni leasing) - jednostavan način da dobijete novac u zamjenu za Vaš auto. Prednost Mogo leasinga jeste da možete podnijeti zahtjev za leasing bez obzira na starost automobila i odgovor ćete dobiti za 15 minuta, a željeni auto vozite još isti dan.

Mogo leasing – želite kupiti auto, a nemate novac

Mogo leasing je Vaš način kupovine automobila sa učešćem, a ostatak iznosa placate u jednakim mjesečnim ratama. To znači da možete kupiti i voziti isti sve u samo jednom danu, platiti samo učešće, a preostali iznos će biti vraćen korak po korak svaki mjesec uz fiksnu mjesečnu uplatu.

Prema ugovoru, Mogo leasing postaje vlasnik automobila koji odaberete, a Vi ste korisnik auta. Kada isplatite sve troškove predviđene Ugovorom o finansijskom leasingu i planom otplate, vlasništvo nad vozilom se prenosi na Vas. Naravno, Vaše obaveze uvijek možete prijevremeno izmiriti i postati vlasnik i prije isteka roka.
Kako do auta?
1. Izaberite automobil i aplicirajte na www.mogo.ba ili 033 873 456
2. Procjenjujemo automobil i nudimo vam finansiranje uz jedinstvene uslove koji Vama odgovaraju
3. Potpišite Ugovor o finansijskom leasingu u najbližoj podružnici, uplatite učešće i kupujemo auto za Vas
4. Vozite svoj novi auto i plaćajte ga na rate
5. Nakon zadnje uplate, stičete pravo vlasništva nad autom

Mogo Leasback / Povratni leasing – imate auto, a potreban Vam je novac

Povratni leasing ili leaseback je Vaša šansa da dobijete željeni iznos novca koristeći svoj auto kao zalog i nastaviti voziti isti. Maksimalni iznos sredstava određuje se na osnovu procjene vrijednosti Vašeg auta i Vaše kreditne sposobnosti.
U osnovi, povratni leasing funkcioniše ovako:
1. Vozite auto koje je u Vašem vlasništvu
2. Prijavite se za povratni leasing i odaberite iznos koji Vam je potreban na www.mogo.ba ili 033 873 456
3. Vozilo procjenjujemo besplatno i predstavljamo Vam ponudu
4. Potpišite Ugovor, prenesite vlasništvo automobila i novac uplaćujemo na Vaš bankovni račun
5. Nastavite voziti svoj auto sa novcem u džepovima i plaćajte jednake mjesečne rate
6. Nakon konačne uplate, automobil prelazi iz našeg vlasništva nazad u Vaš

Mogo - pouzdan finansijski partner koji posluje u 14 zemalja - sada je dostupan u BiH

Mogo je međunarodna kompanija koja posluje u 14 zemalja kao dio grupe Mogo Finance. Velika potražnja za visokokvalitetnim automobilskim finansijama dovela je do toga da Mogo širi svoje poslovanje na naš region sa ciljem da postane prepoznatljiv brend u finansiranju kupovine polovnih automobile putem leasinga.

U Bosni i Hercegovini, Mogo već ima više od 50 pouzdanih partnera / dilera auta rasprostranjeni na više regija, djeljujući kroz podružnice društva u Sarajevu, Ljubuškom, Kiseljaku, Tuzli, Mostaru i Doboju. Možemo Vam pomoći u potrazi za željenim automobilom kroz našu mrežu partnera. Uz Mogo, možete kupiti automobil sa bilo kog portala auta ili čak od svog komšije - Mogo leasing pruža usluge za kupovinu polovnih automobila svih marki i modela vozila, bez ograničenja u pogledu starosti, uz jasne uslove i duge rokove otplate, bez obzira ko je prodavac željenog automobila.

Da biste saznali više o Mogo leasingu, posjetite www.mogo.ba i aplicirajte neobavezno, ili nazovite 033 873 456, šaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Ne dozvolite da vaši snovi nestanu zbog nedostatka prikladnih opcija finansiranja. Nek snovi postaju stvarnost sa Mogo leasingom!

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top