Dario maj 31, 2019 - 478 Views

Sve je spremno za veliki koncert Zdravka Čolića Featured

Nakon 7 godina u Banjaluci

Sve je spremno za predstojeći, veliki koncert jedne od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, Zdravka Čolića, koji će nakon 7 godina biti održan večeras u Banjaluci, sa početkom u 20 časova na Tvrđavi Kastel.

Zahvaljujući velikom interesovanju publike iz cijelog regiona, ostalo je još malo vremena da osigurate svoje mjesto na koncertu za pamćenje. Prodaja karata obara sve rekorde, a karte su u prodaji putem prodajnog sistema www.kupikartu.ba, u agenciji „Star Travel“ – Jevrejska 6, Banjaluka, na banjalučkom Trgu Krajine i u TC „Mercator Borik“.

Kapije Tvrđave Kastel biće otvorene već od 18 časova, a kako bi hiljade posjetilaca obezbijedilo svoje mjesto na vrijeme, te kako bi bezbjednosne procedure bile blagovremeno ispoštovane. Ulaz na koncert biće otvoren na glavnom ulazu tvrđave – ulaz od banjalučke „Tržnice“, dok će ulaz za sve one koji su obezbijedili VIP ulaznice biti otvoren kod restorana „Kazamat.“ Povodom koncerta, od 17 časova i 30 minuta do 24 časa biće obustavljen saobraćaj, i to – Ulica Teodora Kolokotronisa, na dijelu Bulevara cara Dušana do Ulice Đure Daničića, na Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice Kralja Petra I Karađorđevića do ulice Teodora Kolokotronisa i u ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do kružnog toka u Ulici Patre. Mapa i druge informacije su na društvenim mrežama i na www.startravel.ba.

            Organizator koncerta je agencija „Star Travel“, a prijatelj koncerta „Nova banka a.d. Banjaluka“.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top