Marketing nov 06, 2019 - 320 Views

Prvo priznanje i titulu “Najbolji nastavnik/ca bivše Jugoslavije” donosi Olivera Nedić

Profesorica Olivera Nedić zaposlena u JU OŠ “Sveti Sava” Doboj i JU OŠ “Desanka Maksimović” Stanari izabrana je za jednu od najboljih nastavnica na prostoru bivše Jugoslavije i ovo priznanje je dobila tokom Treće balkanske konferencije održane u Beogradu od 31.-2.11. ove godine, koju organizuje Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugostavije.

Podsjećamo da je profesorica Olivera 2016. godine izabrana za jednu od deset najinovativnijih predmetnih nastavnika u zemlji u organizaciji COI Step by Step, te je višestruko nagrađivana za izvrsnost u struci za nekoliko autorskih projekata koje je vodila u školama.

Pored Olivere Nedić, iz Republike Srpske titulu najboljeg nastavnika bivše Jugoslavije nose još četiri profesorice – tri iz Banja Luke i jedna iz Foče.

Kada je ova prestižna nagrada u pitanju, od velikog broja prijavljenih nastavnika biraju se samo oni koji ispune odovarajući broj bodova kao uslov za titulu „Najbolji nastavnik bivše Jugostavije”. Takođe, oni nastavnici koji ispune minimalno određen broj poena mogu postati punopravni članovi koji svojim zalaganjem u narednih nekoliko godina mogu napredovati do titule najboljeg nastavnika. Potrebno je dokazati da ste svestran nastavnik koji stvara odgovarajuće uslove za napredak učenika a neki od kriterijuma koji se boduju su: objavljeni stručni i naučni radovi, učešće kao predavač na domaćim i međunarodnim konferencijama, autorstvo i vođenje projekata u obrazovanju, autorstvo udžbenika i priručnika, nagrade i priznanja na nacionalnom i međunarodnom nivou za stvaralaštvo u obrazovanju i drugo.

Profesionalna porodica svih vaspitača/učitelja/nastavnika/profesora koji ispunjavaju kriterijume pomoću kojih se vrši selekcija u cilju stvaranja prestižne organizacije koja će opravdati ime najbolji nastavnici bivše Jugoslavije pruža podršku razvoju struke i uspjehu naših učenika po međunarodnim standardima.

(dobojski.info)

Related items

Prvo priznanje i titulu “Najbolji nastavnik/ca bivše Jugoslavije” donosi Olivera Nedić
Đoković deveti put šampion Melburna nov 06, 2019 - 320 Views
Prvo priznanje i titulu “Najbolji nastavnik/ca bivše Jugoslavije” donosi Olivera Nedić
Darius najveći zec na svijetu nov 06, 2019 - 320 Views
Prvo priznanje i titulu “Najbolji nastavnik/ca bivše Jugoslavije” donosi Olivera Nedić
Danska odbranila titulu prvaka svijeta nov 06, 2019 - 320 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top