Dario jun 22, 2020 - 452 Views

Škola slikanja "Dolce Vita" Featured

Škola slikanja "Dolce Vita" postoji već 3 godine, a svake godine sezonu počinje u oktobru, a završava u junu. Ove godine završna izložba učeničkih radova (crteža i slika), nastalih tokom 2019/20. godine odrzana je 06.06.2020.godine u galeriji "Dolce Vita". Svim učesnicima dodjeljene su diplome za postignut uspjeh i djela tokom godine.Škola broji 10 članova, a polaznici prolaze kroz razne tehnike od akvarela i pastela, pa do akrila na platnu.
Prilikom slikanja motivi su slobodni i po želji učesnika: portreti, mrtva priroda i pejzaži, zavisno od senzibiliteta svakog učesnika.
Završna izložbab učeničkih radova (crteža i slika)
Školu slikanja predvodi profesorica likovne kulture Marija Marić koja se nesebično daje i uživa u radu sa budućim slikarima, koji to već sada postaju kroz svoje korake u školi.
"Ovo je škola slikarstva, gdje polaznici razvijaju maštu i kreativnost i gdje im nudim potpunu slobodu izražavanja po njihovoj mogućnosti i podstičem da pronađu svoj lični pravac i rukopis u umjetnosti.
Mogu slobodno da kažem, da je ovo jedna mala Akademija za talentovane učesnike", rekla je Marija Marić za DobojCaffe.Com.
Slikarstvo je umjetnost kroz koju se šire vidici, stiču nova opažanja, kreativnost i prijatelji. Kroz slikanje polaznici se susreću sa raznim izazovima, učenjima, novim iskustvima, pomjeranjem vlastitih granica u novim tehnikama, a i u usavršavanju već poznatih.
Sve u svemu, učesnici će pamtiti časove slikanja, na koje su krenuli iz ljubavi, hobija ili redoznalosti i sklapanju novih prijateljstava.
Do iduće sezone,h ostajte nam zdravo,veselo i pozitivno.
Škola slikanja "Dolce Vita"

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top