Dario sep 05, 2020 - 1412 Views

Novo!!! Wellness & SPA - Restoran Ribarska Priča Featured

Sve brži svakodnevni tempo života znači i sve veću izloženost stresu, što zahtijeva učinkovitu borbu protiv njegovih negativnih učinaka. To podrazumijeva prikupljanje nove snage, i to ne na bilo koji način, nego neka to po mogućnosti bude spoj ugodnog, korisnog, ali i zabavnog, nečeg posebnog, nezaboravnog... U tri riječi wellness i SPA doživljaj!

Wellness i SPA centri sve su zastupljeniji u ispunjavanju slobodnog vremena, nadilazeći ono što zovemo trend, a sve više nalikujući svojevrsnom pokretu.

Posljednjih desetak godina uočava se određeni razvojni trend.
Wellness i SPA centri otišli su korak dalje. Ne samo veličinom, nego su i programski proširili svoju ponudu. Uz ono što nudi Restoran Ribarska pri
ča uz Ribarske konake, nedavno je pokrenut I još jedan dragulj Wellness & SPA uz saunu, kupke i brojne progame koji za cilj imaju opuštanje i uživanje, anti-stres program ili dobro zdravlje, oazu mira i uživanja, odmor od sve ubrzanijeg savremenog načina života. Ukratko, sve dobro (well = dobro; ness = što).

www.ribarska-prica.com


Mini saune, finske i turske, infrasaune, kao tehnički sofisticirane kabine koje mogu izvoditi kombinaciju svih ovih programa na vrlo malom prostoru, omogućuju čak i gradskim wellness centrima da imaju na neki način izvornu SPA ponudu u malom..

Vikend programi odgovaraju gradskim, prigradskim, ali i udaljenijim destinacijama, zavisno o tome imate li za sebe dio dana u vikendu, cijeli dan ili cijeli vikend.


Programi koji traju tjedan dana ili dulje, dakle programi koji su namijenjeni za godišnji odmor, zimovanje ili ljetovanje, dostupni su po cijelom svijetu. Samo je pitanje koliko imate novca i što želite!

  • Gradski (City) wellness / SPA - Usmjeren je na tretmane i programe koji se mogu uklopiti u radni dnevni ritam ili vikend.
  • Klupski wellness / SPA - Najčešće je usko vezan uz mini teretanu
  • Poslovni (Corporate) wellness / SPA - Usmjeren je na opuštanje od stresa (stress-relief) za menadžment manjih firmi.
  • Rezidencijalni wellness / SPA - Rezidencijalna naselja, s kontroliranim ulazom, vlastitim osiguranjem i bazenima, obično imaju i vlastiti wellness / SPA centar.

Pogledajte facebook stranicu za više detalja

Wellness / SPA podrazumijeva kvalitet, ono što je "in" i ono što je najbolje! Dakle, oaza mira, opuštanja, uživanja, stress-free zona. Vaše utočište. Wellness / SPA je obećanje da ćete provesti kvalitetno vrijeme posvećeno sebi. Drugim riječima, koristi od korištenja wellness / SPA programa su smanjenje stresa (sprječavanje bolesti), bolji izgled (više samopouzdanja) i kvalitetno provedeno vrijeme (uživanje i radost življenja).

 

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top