Dario sep 22, 2020 - 510 Views

LIGA ŠAMPIONA: Meridian POKLANJA 10 KM BONUSA igračima za kvalifikacije za Ligu šampiona! Featured

Za kvalifikacije Lige šampiona, Meridian svim novoregistrovanim igračima poklanja 10 KM bonusa dobrodošlice, BEZ USLOVA!

Kvalifikacioni mečevi Lige šampiona je u punom jeku. Nažalost timovi iz regiona neće ove sezone imati svoje predstavnike, te će ih većina svoj evropski put tražiti kroz kvalifikacioni ciklus Lige Evrope. Ali ipak večeras nas očekuju utakmice koje definitivno zaslužuju pažnju!

Iz tog razloga sportska kladionica Meridian, svi fudbalskim znalcima i entuzijastima „najvažnije sporedne stvari“ na svijetu, obezbijedila je specijalni POKLON od 10 KM bonusa dobrodošlice, za sve novoregistrovane igrače. Stvarno, prilika je koja se ne propušta, jer samo Meridian nudi mogućnost kombinovanja Pre match ponude sa ponudom za UŽIVO klađenje, a kad se tome dodaju bonusi na broj parova, koji idu do nevjerovatnih 1000%, put se zna...

Ukupno nas očekuje šest kvalifikacionih utakmica. Tri će se odigrati večeras, dok su tri planirane za sutra. Revanš mečevi su nedelju dana kasnije, odnosno 29. i 30. septembra. Ono što nam nudi ovogodišnji kvalifikacioni ciklus Lige šampiona sigurno je revija fudbala, koja se ne propušta!

Ono što je najzanimljivije u dosadašnjim kvalifikacijama, je sigurno podvig PAOK-a, koji je uspio eliminisati Bešiktaš ( 3:1 ) i Benfiku ( 2:1 ), ali ipak koliko god da samo djeluje da je novi protivnik PAOK-a, ekipa Krasnodar „lakši“ protivnik od prethodnih, ne treba se nikako zalijetati, jer odličan primjer je sigurno prošla utakmica Krasnodara i Himkija, gdje je Krasnodar „oduvao“ Himki rezultatom 7:2! Ovo je definitivno susret koji se ne propušta večeras od 21.00h. Prvi meč se igra u Rusiji, ako se ne pokaže kao što želi, PAOK će morati na popularnoj „Tumbi“ da čupa rezultat!

Pored ove utakmice, očekuju nas susreti:

Ispratite poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, sa najboljom ponudom, i eksplodirajućim kvotama u naravno najboljoj sportskoj kladionici Meridian, jer samo Meridian daje uvijek više od igre!

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top