Dijana apr 25, 2017 - 759 Views

Promocije novih kolekcija na 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo Featured

Program predstojeće sedmice mode 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo revijalno predstavlja najkvalitetnije aktere naše modne scene koji imaju kontinuitet u dizajniranju, sposobnost za dizajn i kreativnost.

Svoje kolekcije će između ostalih predstaviti modni dizajneri Ernada Mujić i njen brend “PARADI COUTURE”, Tea Zubović osnivač brenda “ART BY TEA”, Emir Medić, Tolga Cam, Marijeta Ferri, Anastasija Fashion, Modiana, Deichmann, Aida Vrabac, Svjetlana Vuković Ceca, Marina Kosorić, Istok Bratić, Wera Berto, I dr.


Zakoračite u svijet mode I prijavite se u najuspješniju modnu agenciju Abc models Mgmt International koja je odskočna daska za poslovni uspjeh bh modela u svjetskim prijestolnicama mode.

Pozivamo sve zainteresirane djevojke od 14-24 godine da dođu na generalni casting povodom revija dizajnerskih kolekcija za 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo , koji će se održati 26.aprila u hotelu “Holiday” sa početkom u 17h. Najboljima će biti pružena prilika da rade revije na najutjecajnijoj sedmici mode, ali I mogućnost da se predstave mnogobrojnim modnim scoutima koji dolaze iz Turske, Italije, Austrije i Francuske.

38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati od 27.-29.04.2017 u hotelu “Holiday” u 20h. u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional.

Za dio estetske pripreme bit će zaduženi make up artisti koji su završili master class profesionalne škole šminkanja "Glamorous make-up" kao i mnogobrojni drugi make up artisti I frizeri koji će svojim znanjem, tehnikom i vještinom pokazati nove beauty & hair trendove ove sezone.

Bogati modni program će zasigurno mnoge ostaviti bez daha, a nakon toga očekuje nas After Party uz koji će posjetitelji imati priliku da pored odlične muzike I performansa, uživaju uz RedBull, Vitinku i vina “Anđelić”.

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top