Dario okt 28, 2023 - 589 Views

Besplatni treninzi - Badminton Klub Sertini Doboj Predstavlja: "Badminton za inkluziju" Featured

DOBOJ, 28.10.2023. – U sklopu nastojanja da sport postane pristupačniji i inkluzivniji za sve članove zajednice, Badminton Klub Sertini Doboj najavljuje svoj najnoviji projekt "Badminton za inkluziju". Počevši od 11. novembra 2023., klub će provoditi besplatne obuke za različite starosne grupe i osobe s posebnim potrebama.

Program obuke uključuje:

Djeca s poteškoćama u razvoju: svake subote od 16:00h do 17:00h
Školska djeca (do 18 godina): svake subote od 17:00h do 18:00h
Odrasli: svake subote, počevši od 18:00h-19:00h
Sve obuke će biti vođene od strane licenciranih trenera, obezbijeđenih kroz partnerstvo s Badminton Savezom BiH.

Ova inicijativa ne samo da teži promociji sporta, već i osnaživanju zajednice kroz inkluziju i integraciju svih njenih članova. Kroz sport, pojedinci iz različitih društvenih skupina dobivaju priliku da steknu nove vještine, uspostave prijateljstva i izgrade samopouzdanje.

Zainteresirani za sudjelovanje u ovom programu mogu se obratiti Badminton Klubu Sertini Doboj putem e-maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., telefonskog broja 065 643 603 ili direktno putem inboxa na Facebook i Instagram stranicama kluba.

Projekt "Badminton za inkluziju" realizovan je uz podršku USAID-a i njihove inicijative "Snaga lokalnog – Naša zajednica je naša odgovornost", kao i uz podršku Fondacija tuzlanske zajednice.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top