Dario okt 30, 2020 - 135 Views

MERIDIAN: Podrška sportskom klubu NFL Rebels iz Banja Luke Featured

Kompanija Meridian pored svojih poslovnih rezultata i redovnih humanitarnih donacija, a posebno u vremenu koje je iza nas dok smo pod pandemijom virusa korona podržava i mlade sportiste, sportske klubove i udruženja.

Ovaj put za donaciju kompanija Meridian je odabrala klub američkog fudbala NFL “Rebels” iz Banja Luke i uručila 130 sportskih majica.

Klub američkog fudbala NFL “Rebels” iz Banja Luke koji je osnovan 2018. godine napravio je za kratko vrijeme pravu popularizaciju ovog neobičnog sporta za naše podneblje i okuplja sve veći broj ljubitelja i simpatizera ovog sporta.

Za veoma kratko vrijeme napravili su odlične rezultate u cijeloj BiH i jedan su od tri kluba koji se takmiči u ligi BiH pored klubova iz Sarajeva i Tuzle.

“Jedan od naših zadataka je promocija ovog sporta i zahvalni smo kompaniji Meridian koja prepoznaje našu namjeru. Donacija nam je od izuzetnog značaja posebno u ovim teškim vremenima i otežanim uslovima rada za sve sportiste” – ističu iz kluba Rebels.

Iz kompanije Meridian poručuju da će uvijek biti podrška sportu i sportistima, a posebno sada razumijevajući situaciju koja je teška za cijelu zajednicu. Sada je važno da svi, a posebno poslovni subjekti budu podrška sportu jer nečije malo nekom znači mnogo.

Za sve najnovije vijesti iz svijeta sporta, te analizu NFL BiH Lige obavezno kliknite na OVAJ LINK.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top