Dario nov 18, 2020 - 153 Views

NEKTAR OK FEST KARAVAN SUTRA STIŽE U GRADIŠKU Featured

Peta stanica Nektar OK Fest karavana je Gradiška. OK team će u saradnji sa Kulturnim centrom Gradiška 19. i 20. novembra realizovati sadržaje i program ovog događaja, koji svoje putovanje nastavalja kroz gradove širom Republike Srpske i BiH.

Riječ je o projektu koji je OK team pokrenuo sa namjerom i željom da što kvalitetnije promoviše planirani i najavljeni program festivala za 2021. godinu, te u partnerstvu na institucijama kulture u Republici Srpskoj i BiH stvori kvalitetan kulturni sadržaj koji će istovremeno vratiti program i publiku u ove ustanove. Namjera istoga je da „probudi“ i „osvježi“ kulturne sadržaje u našoj zemlji, koji su gotovo upotpunosti obustavljeni tokom većeg dijela 2020. godine, zbog posljedica pandemije korona virusa.

Program u Kulturnom centu Gradiška započeće u četvrtak 19. novembra u 19:00, otvaranjem izložbe fotografija „OK fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića. Nakon otvaranja izložbe, od 20:00 očekuje nas koncert Palladio String Quarteta. Repertoar kvarteta čini širok spektar muzičkih žanrova, među kojima su pop, rock, tango, filmska muzika, evergreen i klasika.

U petak 20. novembra od 18:00 u Kultunom centru Gradiška na programu Nektar OK fest karavana je projekcija filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva. Riječ je o dokumentarnom filmu o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, čovjeku koji je prerastao muziku i postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma – Branku Črnac Tusti, frontmenu benda KUD Idijoti. Od 20:00 očekuje nas projekcija filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića sa elementima igranog filma.

Kompletan progam izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Kulturnom centru Gradiška

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

Sve informacije i sadržaje o programu u Gradišci pratite na zvaničnom eventu događaja na facebooku - https://www.facebook.com/events/1214200848980556

OK TEAM

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top