Dario jan 05, 2021 - 686 Views

Restoran Ribarska Priča ima svoju priču Featured

Restoran Ribarska Priča je definitivno u prethodnom periodu mnogo toga učinila kako bi i ova specifična vremena prema svakom svom posjetiocu, gostu pristupila sa posebnom pažnjom.

Prije nekoliko godina krenulo je mnogo projekata koji su pokazali veliku ozbiljnost svih onih koji su učestvovali u kreiranju sadržaja u svakom smislu.

Krenulo se sa uređenjem ambijenta kako unutrašnjeg tako i spoljašnjeg. Svaki kutak ima svoju novu dimenziju.

Gastronomska ponuda je pažljivo birana od strane osoblja kao i vrhunskog kuhara sa svojim saradnicima. Osoblje Restorana Ribarska Priča svakog gosta gleda sa uvažavanjem.

Imali su plan da realizuju smještajne kapacitete, tako da je i taj dio uspješno završen tako da su Ribarski Konaci mnoge oduševili svojom udobnošću, higijenom i sadržajem.

To nije sve! Ubrzo nakon smještajnih kapaciteta, dolazi još jedan važan projekat a to je WELLNESS & SPA koji definitivno nudi jednu relaksirajuću priču. Ovo morate doživjeti jer riječima se ovakva udobnost ne može opisati.

Restoran Ribarska Priča ima fenomenalnu baštu uz čiju neposrednu blizinu se nalazi i dječije igralište, kao i teren za mali fudbal(izdvojen). Ovo je odlična prilika da ukoliko dođete sa mališanima ručate, a ujedno ih gledate kako se igraju na sigurnom dječijem igralištu. Unutrašnjost restorana takođe posjeduje jednu manju igraonicu koja se redovno dezinfikuje i odiše čistoćom.

Lokacija samog restorana je pristupačna i nalazi se u mjestu Rudanka(kod Doboja – magistralni put M17). Bitno je naglasiti da se uz Restoran nalaze vrhunski parking prostori, otvoreni i zatvoreni parking.

Jedna inovativnost u skladu sa pandemijom i epidemiološkim mjerama je i moderni prečistač zraka jer odgovorno ponašanje prema našim gostima je je nešto čim se ponosimo – rekli iz menadžmenta.

Ovo sigurno nije sve, jer kreativnost menadžmenta je nepresušna tako da se može očekivati mnogo toga u budućnosti.

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top