Dario okt 08, 2021 - 48 Views

USKORO NA RTRS: "U POKRETU sa Danijelom Dakićem" Featured

U utorak, 12. oktobra 2021. godine, na prvom programu RTRS biće emitovana prva epizoda prvog serijala tv- magazina o urbanoj kulturi "U POKRETU sa Danijelom Dakićem"!


Ciklus emisija Radio-televizije Republike Srpske "U POKRETU sa Danijelom Dakićem" preispituje život u gradu i urbanu kulturu, definišući njeno djelovanje i uticaj na društvo. Kroz razgovore sa predstavnicima te kulture, poznatim muzičarima, muzičkim producentima, vizuelnim i uličnim umjetnicima, digitalnim umjetnicima, glumcima i onima koji svoj personalni izraz oblikuju kroz urbanu kulturu, traga se za odgovorima na pitanja šta je urbana kultura i u kojem obliku danas egzistira .

U emisiji postoji mnoštvo specifičnosti koje ovu emisiju postavljaju u sam vrh tehničkog i idejnog pristupa, a posebno se izdvaja unikatno vozilo "zastava 850AK" , koje doprinosi gradskoj atmosferi i jedinstvenom utisku vožnje klasikom. "U POKRETU" vozićete se sa TV i radio voditeljem i promoterom urbane kulture, Danijelom Dakićem.
„U ovom serijalu RTRS vozićemo se upravo ovim vozilom, "zastavom 850 AK" , jednim od simbola bivše države, koji ukoliko mu se posveti pažnja, pokloni ljubav i vrijeme, bez ikakvog problema može da vas vozi i u današnje vrijeme... Današnje vrijeme koje, čini se, nije jasno definisano, koje je sastavljeno od diskutabilnih trendova i koje i dalje traži neke svoje prave vrijednosti.

U potrazi za tim vrijednostima današnjeg doba u tv- magazinu o urbanoj kulturi pokušaćemo vam predstaviti pojedince i njihovo bavljenje vaninstitucionalnom kulturom, koja nije najpopularnija, ponekad nije svima ni društveno prihvatljiva ali je presudna za različitost društva, njegov razvoj i kulturu u urbanim sredinama – dakle, urbanu kulturu ”, kaže autor i voditelj ove emisije Danijel Dakić.

Riječ je o modernoj i atraktivnoj televizijskoj emisiji, kratkom TV formatu, koja će biti

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top