Dijana feb 01, 2017 - 1633 Views

Osnovna škola "Milan Rakić" Velika Bukovica-Doboj Featured


Naša škola čini zajednicu učenika i nastavnika koji imaju cilj da iskoriste sve potencijale koji im stoje na raspolaganju u procesu vaspitanja i obrazovanja.
Naš prevashodni cilj je modernizacija nastavnog procesa i primjena savremene tehnologije i novih nastavnih materijala,te specifični cilj -intenzivnije povezivanje sa društvenom sredinom i drugim institucijama, te povećanje ugleda škole.

Međutim, kao i u drugim školama, teško nam je obezbijediti nova nastavna sredstva, te smo se sa molbom za donaciju obratili MD Mikrofinu d.o.o. iz Doboja.
Dana 27.1.2017. godine Mikrofin je obradovao učenike i nastavnike naše škole kompletno opremivši jednu učionicu sredstvima za nastavni rad.
Donaciju učenicima i osoblju škole uručili su Šef filijale Mikrofina u Doboju Veljko Jaćimović.
Svi u školi smo veoma zahvalni Mikrofinu što je prepoznao naše potrebe i pomogao nam na ovaj način. Ovo je pozitivna priča i primjer jednog preduzeća koje se uključilo u svakodnevne probleme naših najmlađih, te su svojom donacijom pomogli našoj ustanovi u pružanju kreativnih i podsticajnih uslova za učenje i razvoj mladog čovjeka.

Direktor:
Duško Lukić

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top