Dario jan 14, 2024 - 545 Views

Zainteresirani ste za posao u Istri? Featured

DEKRA Vas poziva da prisustvujete prezentaciji kompanije Plava Laguna u Doboju, u prostorijama hotela Park, dana 17.01.2024. godine, s početkom u 17:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom ''Plava Laguna'', otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ''Plava Laguna'' Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu te pri tome budete smješteni uz samu morsku obalu.

''Plava Laguna'' d.d već više od 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

U protekle tri godine u Plavoj Laguni je radilo više od 2000 radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su prijavili za posao na prezentacijama kompanije Plave Lagune održanim u Tuzli, Doboju, Zenici, Brčkom, Banja Luci, Novom Gradu, Sarajevu, Bihaću, Prijedoru, Travniku, Bijeljini i Jajcu.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj radnika svih dobnih skupina na više od 20 različitih radnih mjesta: kuhare, pomoćno osoblje u kuhinji, sobarice, spremačice, konobare, servire, recepcionere, portire, vrtlare, radnike u praonici rublja, kućne majstore (električari, vodoinstalateri), redare na bazenu i mnoge druge.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev električara i vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu), već isključivo motivacija i želja za radom i napredovanjem.

Svojim sezonskim radnicima ''Plava Laguna'' obezbjeđuje stimulativno okruženje i radne uvjete, besplatan smještaj i tri obroka dnevno, radnu odjeću te vraća troškove prijevoza i pokriva sve troškove vezane uz početak rada (radna dozvola, sanitarni/liječnički pregled). Osim toga, velike su mogućnosti osobnog i poslovnog razvoja unutar kompanije, kroz različite stručne edukacije, učenje stranih jezika, radionice za osobni razvoj i drugo.

Uz mjesečnu plaću, radnicima se na kraju rada isplaćuje godišnja stimulacija za uspješne radne rezultate za svaki odrađeni mjesec te božićni bonus za sve one koji su odradili najmanje dva mjeseca puni fond sati.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava Laguna organizuje sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na prezentaciju kompanije Plava Laguna u Doboju, u prostorijama hotela Park, 17.01.2024. godine s početkom u 17:00h.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ''Plava Laguna''. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na prezentaciju kompanije Plava Laguna možete poslati Vašu prijavu putem sljedećeg linka: https://rb.gy/ngt7n8

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top