SmartAddons maj 26, 2011 - 1478 Views

ISPROBAJTE KAFU SA KOKOSOVIM ULJEM Featured

Uopšte nije važno da li kafu konzumirate u večernjim satima ili vam to uopšte ne prija, ne brinite jer ovakav način ispijanja kafe može da vam donese samo dobre stvari. Jeste li ikada miješali kafu sa kokosovim uljem?

Ako niste, sada ćete. Kokosovo ulje ne sadrži ugljenehidrate, kao ni proteine, već je potpuno lipidnog sastava što znači da se sastoji od masnih kiselina lanaca srednje veličine. Sto grama kokosovog ulja ima čak do 900 kalorija, ali bez obzira na energetsku vrijednost, kokosovo ulje ima veliki uticaj na lakše skidanje kilograma jer ubrzava metabolizam, a jednako tako ubrzava i nas – jer nam daje potrebnu energiju.

Da bi dostigli što bolje rezultate, ljudi širom svijeta su počeli da ga stavljaju u kafu. Kašičicu ili dvije kokosovog ulja (kako vam je ukusnije) stavite u šoljicu i prelijte vrućom kafom ili pripremite kafu i dok je još vruća pomiješajte kašičicu kokosovog ulja. Kokosovo ulje će obogatiti ukus kafe, a ako je to ikada bilo potrebno, to je sada. Savjetuje se ipak, da ne pijete više od dvaput dnevno kafu s ovim dodatkom jer biste mogli da završite s probavnim tegobama.

nezavisne.com

Tagged under
SmartAddons

Sed nec tortor odio. Duis ut ex vitae ante tincidunt rutrum. Curabitur congue suscipit lacinia. Etiam vestibulum erat quis neque ornare, a

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top