Dijana dec 12, 2016 - 715 Views

Odlična prilika za studente iz RS: Provedite ljeto u Njemačkoj Featured

Stotinu studenata univerziteta u Republici Srpskoj imaće mogućnost da iduće ljeto provedu radeći u Njemačkoj u okviru programa ferijalnog rada.

Zavod za zapošljavanje Republike Srpske objavio je javni poziv studentima koji su zainteresovani da ljetni raspust 2017. godine provedu radeći u Njemačkoj.

Rok za slanje prijava je 10. januar iduće godine, a javiti se mogu isključivo redovni studenti univerziteta i visokih škola u BiH koji nisu upisani u posljednju godinu studija.

Uslov je da studenti dobro vladaju njemačkim jezikom, da su raspoloživi za rad u Njemačkoj u periodu koji nije kraći od dva mjeseca i da budu spremni na rad u što više industrijskih sektora u kojima se nude poslovi.

Detalje javnog poziva zainteresovani studenti mogu saznati na internet stranici Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

Program upućivanja studenata iz Republike Srpske na rad u Njemačkoj tokom ljetnih raspusta Zavod za zapošljavanje Republike Srpske sprovodi u saradnji sa Agencijom za rad i zapošljavanje BiH, odnosno Centralnom kancelarijom za posredovanje u zapošljavanju stručne radne snage iz inostranstva Savezne agencije za rad NJemačke.

Za BiH u 2017. godini odobrena je kvota od 300 studenata.

mojdoboj.info

Related items

Odlična prilika za studente iz RS: Provedite ljeto u Njemačkoj
4 modna trenda za predstojeće ljeto dec 12, 2016 - 715 Views
Odlična prilika za studente iz RS: Provedite ljeto u Njemačkoj
Posao iz snova. dec 12, 2016 - 715 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top