Dijana mar 09, 2017 - 3937 Views

Kompanija m:tel poklanja Banjalučankama predstavu “Malo blago“ Featured

 

Povodom Međunarodnog dana žena, kompanija m:tel poklanja Banjalučankama predstavu “Malo blago“, te im je priredila niz iznenađenja.

Banjalučanke koje 8. marta posjete neku od banjalučkih m:tel poslovnica, imaće priliku da dobiju originalne simbolične poklone sa prigodnim porukama, a najsrećnije od njih i ulaznice za predstavu „Malo blago” u Gradskom pozorištu „Jazavac“.

Ovaj odlični pozorišni komad moći da pogledaju u subotu, 11. marta, a riječ je o predstavi o tri generacije žena u kojoj svaka od njih istinito, duhovito i potresno priča priču u kojoj se ogleda položaj žena.

Priliku da dobiju ulaznice i uživaju u iznenađenjima imaće i oni koji na Dan žena posjete Tržni centar „Boska“. Tamo je postavljen sasvim neobičan bilbord, koji prolaznicama čestita praznik, ali ih i poziva da zaigraju zabavan filmski kviz. Ovaj nesvakidašnji način komunikacije, sa kojim su se Banjalučanke prvi put susrele u svom gradu, tako spaja tehnologiju, komunikaciju i zabavu sa prazničnom atmosferom, jer su i za sve učesnice kviza pripremljeni jedinstveni pokloni.

Kompanija m:tel čestita Međunarodni praznik žena svim damama, te su iz m:tel-a poručili da će nastaviti da brinu o svojim korisnicama i korisnicima tokom cijele godine.

 

 

m:tel – imate prijatelje!

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top