Marketing avg 01, 2018 - 383 Views

Pokloni otkrivaju karakter Featured

Da li pažljivo birate šta poklanjate partneru za poseban datum ili vam je važno samo da ispoštujete formu i kupite mu bilo šta? Sigurno ste čuli da se "poklonu u zube ne gleda", ali i da njegova cijena govori koliko vam je stalo do momka/djevojke. Stručnjaci, međutim, tvrde da su oni mnogo veći pokazatelj i karaktera i namjera onog koji poklanja.

* Ako uvijek kupujete skupe i grandiozne poklone, znači da zapravo želite da vam se partner divi. Luksuzom naizgled iskazujete svoju moć, ali u stvari otkrivate da ste nesigurni i imate osjećaj manje vrijednosti.

* Ukoliko poklanjate ono što se vama najviše sviđa, ne dovodeći u pitanje želje druge strane, vrlo je vjerovatno da ste egoista. Razmišljate samo da usrećite sebe, a ne partnera.

* Pokazaćete da ste nezainteresovani u vezi ako momku za godišnjicu kupite kliše - košulju ili parfem. To znači da se uopšte niste potrudili da budete kreativni, odnosno da vam nije stalo da drugu stranu iznenadite.

* Ako iza svakog vašeg poklona stoji neka skrivena namjera, u vidu knjige o receptima, znači da želite djevojci da stavite do znanja da loše kuva i da mora to da popravi.

* Da vam je stalo da obradujete partnera, dokazujete time što dobro razmišljate o poklonu, kupujete ga na vrijeme, lijepo ga upakujete i napišete prigodnu poruku.

* Možda pripadate i grupi buntovnika koji ne prihvataju pravila da je lijepo partneru nešto pokloniti, tvrdeći da je važnije kako se neko ponaša u vezi.

(Večernje novosti)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top