Dario jun 17, 2020 - 279 Views

Pitajte ga koju pozu voli, a mi vam otkrivamo kakav je zaista Featured

Svaka žena ima pozu u seksu koja joj nudi najjači užitak, ali omiljeni položaj imaju i muškarci što o njima može otkriti mnogo toga.

Za vas smo izdvojili pet najpopularnijih poza u seksu, a sve što treba da napravite jeste da mu postavite pitanje i otkrijete ponešto o njegovom karakteru.

Misionarska poza

Misionarska poza je klasika koja uvijek pali. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da ste sa muškarcem koji voli da igra na sigurno, a promjene mu predstavljaju veliki napor. Ali, isto tako, riječ je o velikom emotivcu koji uživa u strasti, dodirima i zagrljajima. Ova poza pruža veoma bliski kontakt licem u lice zbog čega je vrlo intimna i opisuje snažne osjećaje.

Doggy style

Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole nešto više nego žene. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da imate posla sa muškarcem koji voli da dominira i da bude vođa u svakom smislu, kako u onom poslovnom, tako i u privatnom i intimnom. Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna šta želi i kako to da dobije.

Poza 69

Ova poza će pružiti jednako zadovoljstvo i jednom i drugom partneru, a najviše je vole vrlo pažljivi muškarci. On je osjećajan i vrlo liberalan. Uživa u ženskom društvu i za ženu do koje mu je stalo spreman je napraviti sve. Voli zabavu, ali i mirne strastvene večeri sa osobom koju smatra dragom i zanimljivom.

Poza jahačice

Poza u kojoj žena sedi na muškarcu može biti vrlo zanimljiva, a vole je vrlo otvoreni i direktni muškarci. On je samosvjestan i zna šta želi, pa se ne srami da iskaže svoje osjećaje. Uživa u strasti i ženskoj ljepoti i obožava da eksperimentiše.

Kašika poza

Seks tokom kog partneri leže na boku i potpuno su spojeni poza je koju vole mnogi parovi. Ona opisuje muškarca od povjerenja koji uliva sigurnost porodici. Avanture nisu njegov fetiš, pa se mnogo bolje osjeća u poznatom i sigurnom okruženju. Isto tako, ova poza opisuje i ljenštine koje sve što rade rade s pola snage.

(Life Content)

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top