Marketing feb 08, 2021 - 453 Views

Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom Featured

Iako brzinski seks ima svojih prednosti, posebno ako nemate puno vremena ili živite s djecom, sporo i senzualno vođenje ljubavi je neusporedivo ugodnije. Odgađanje vrhunca akumulira sve više seksualne energije u tijelu, a kada ona 'eksplodira', osjećaj ugode je nevjerojatan.

Polagani seks znači odvojiti vrijeme za uživanje u cjelokupnom seksualnom iskustvu, a ne usredotočiti se samo na snošaj i orgazam kao glavni cilj vođenja ljubavi. To zapravo znači usporavanje tijekom određenih radnji, poput oralnog seksa ili penetracije, i korištenje određenih ritmova.

Polako uspostavite kontakt očima jer to može biti korisno za osvješćivanje onoga što se trenutno događa te za pojačavanje osjećaja i intenziteta užitka. Osim toga, zaboravite na ono što vidite u klasičnim pornografskim filmovima. Zaista je važno imati nula očekivanja o tome kakav seks treba biti ili kakvo tijelo se smatra seksepilnim, jer na kraju ćete razočarati i sami sebe i partnera.Posvetite se maštovitoj predigri.

 Sporo vođenje ljubavi znači imati više vremena za igranje i isprobavanje kreativnih načina međusobnog uzbuđivanja. Isprobajte različite seksualne položaje, priuštite si senzualne masaže i prilagodite se jedno drugome tijelima. Pritom budite svjesni topline partnerove kože, njezinog mirisa. Budite svjesni teksture i zvukova.

Vodite računa o senzacijama koje se događaju u trenutku, to je važan dio sporog seksa.parovi koji prakticiraju sporije vođenje ljubavi doživljavaju snažnije orgazme.   (24sata.hr)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top