Marketing feb 19, 2021 - 216 Views

Stvari koje svaki muškarac želi u krevetu a nisu perverzije Featured

Istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. To nije tako teško.

Ok, žene znaju šta žele u krevetu. A kada bismo pitali muškarce? Rijetki su momci koji od partnerki zahtijevaju akrobatske pokrete iz porno filmova i ormar pun seksi igračaka. Naravno da ovakvi muškarci postoje, i ako je ovo vaša fantazija, samo izvolite.

Ali, istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. Lako, zar ne? Šta oni žele u krevetu?

Inicijativu
Iako muškarci rado naprave prvi korak, kažu, da im je mnogo bolje kad vide našu želju i kad im pokažemo koliko su poželjni. Jer, ako žene nikad ne preuzimaju inicijativu, partner često zna da pomisli da su se ohladile. A onda i oni nakon nekog vremena prestanu da se trude.

Seksi donji veš
Djevojke ga najčešće nose kako bi iznenadile svoje muškarce, a oni, to, kažu, i te kako cijene.

- I ako ga odmah skinemo s vas, ne znači da ga nismo primijetili - kažu.

Predigru

Nemojte da vas zavaraju muškarci u filmovima koji su odmah spremni na seks, a predigru potpuno zanemaruju. Muškarci, kažu, vole predigru jednako kao i žene. Osim kad je riječ o jutarnjem seksu "na brzaka".Spontanost
Nemoguće je da parovi nakon nekog vremena ne zapadnu u nekakvu vrstu rutine. Zato se nemojte bojati promjena. Seks u kuhinji, seks pod tušem. Ili jedan spontani u automobilu, i te kako će začiniti stvari.

Prljave razgovore

Ovo je još jedan od načina da se maknete iz rutine koja je ušla u vašu spavaću sobu. Malo prljavog razgovora prije seksa, ali i za vrijeme, kažu muškarci, totalno ih uzbuđuje. Seksi poruke su takođe dobrodošle.

Izgovaranje njegovog imena

Ništa nas ne drži u trenutku kao izgovaranje našeg imena. Nemojte se ustručavati, kažu muškarci.

Otvorenost za nove stvari

Ako želimo da ostvarimo neku svoju fantaziju ili isprobamo novu pozu, mi se nadamo da ćete biti otvorene za tu opciju. I obećavamo - učinićemo isto za vas, kažu.

Smisao za humor

Ako stvari tokom seksa, krenu naopako - to, kažu, može da bude urnebesno smiješno ili užasno neugodno. Mogućnost da se zajedno tome smijemo, dodaju, čini veliku razliku.  (nezavisne)
Tagged under

Related items

Stvari koje svaki muškarac želi u krevetu a nisu perverzije
DA LI JE ŽENA S GODINAMA BOLJA U feb 19, 2021 - 216 Views
Stvari koje svaki muškarac želi u krevetu a nisu perverzije
Ja želim da moj sin bude muškarac. feb 19, 2021 - 216 Views
Stvari koje svaki muškarac želi u krevetu a nisu perverzije
Evo kakav je zapravo ODAN MUŠKARAC. feb 19, 2021 - 216 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top