Marketing mar 09, 2021 - 305 Views

KO SU SIGMA MUŠKARCI I ZAŠTO SU ŽENE ODLEPILE ZA NJIMA? Alfa mužjak NOVOG DOBA Featured

Ko je Sigma muškarac?

Sigma muškarac je osoba kojoj nije potrebno prihvatanje i opravdavanje drugih, tuđe mišljenje o sebi ostavlja sa strane i gleda veću sliku. Ovakav muškarac nije drzak niti nešto preterano glasan, naprotiv, on je smiren, samouveren i pribran. Ovaj tip je introvertan, izvan uobičajenog i obično se ne uklapa u veće grupe. Pristojan je, uvek misli o tome što govori i svestan je sebe i svoje okoline.

Alfa mušrarac vs Sigma muškarac

Sigma i alfa muškarci su jednaki i dele mnoge zajedničke karakteristike. Oboje su sigurni u svoje životne izbore i imaju visoke ciljeve. Glavna razlika leži u njihovim stavovima. Sigme skoro uvek biraju da budu van hijararhije, dok alfe žele da budu na njihvom vrhu. Alfe postižu uspeh penjanjem po hijerarhijskoj lestvici dok sigme, s druge strane, ne pripadaju nijednoj grupaciji. Oni ipak vole da rade stvari sami.Osobine sigma muškarca

Oni krše pravila! Baš kao i alfe, sigma se bore sa autoritetima u svom životu. Samim tim sigma su obično preduzetnici, privatnici ili čak honorarni radnici jer cene svoj mir i fleksibilnost. Za njih je uvek bolje da rade samostalno jer tada niko neće moći da upravlja njihovim vremenom I organizacijom.

Ne otvaraju se svakom

Ovi tipovi muškarce se ne hvale svojim dostignučima ili svojim ostvarenim snovima na društvenim mrežama. Njihova sreća i njihove strasti su za njih privatne, pa ih zato neki ljudi smatraju zatvorenim i tajnovitim. Drugoj osobi potrebno je dosta vremena da bi stvarno upoznala sigmu, jer oni ne osećaju potrebu za deljenjem svojih ličnih stvari . Oni jesu vođe, ali ostaju skromni

Sigma muškarci su vukovi samotnjaci, međutim, pod određenim okolnostima oni se pretvaraju u moćne vođe. Kada dostignu tu poziciju oni ne postaju egocentrici niti su glavom u oblacima, naprotiv tada postaju skromni i prizemni sa ciljem da uvek pomognu. Ovakav muškarac na ovakvoj poziciji je uvek nadahnuće i inspiracija za ljude oko njega.Imaju svoj stil

Sigma muškarci su veoma privrženi svojim rutinama i ništa im nije gore nego kad imaju osobu koja želi da ih kontroliše. Ne prilagođavaju se tuđim očekivanja, jer se sigme menjaju samo ako to zaista žele.

Lični prostor je bitan

Ove osobe zahtevaju puno ličnog prostora i vremena kako bi bili u stanju da uče ,da prevazilaze stvari i probleme i dostignu svoje ciljeve. Zato možete očekivati od njih neke radikalne stavri, kao na primer samo da nestanu negde na par dana kako bi usavršili ili obavili nešto za čime žude. Oni nikom ne dozvoljavaju da im stane na put.

Zašto su toliko popularni?

Sigma muškarci oko sebe imaju plašt misterije, što ih čini izuzetno zanimljivim i intrigantnim. Teško je zanemariti njihovu inteligenciju i nezavisnost. Sigme nikada ne prate put kojim se kreće masa i ne traže odobrenje.

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top