Marketing mar 10, 2021 - 376 Views

Koja je IDEALNA razlika u godinama među PARTNERIMA? Featured

Zvuči banalno, ali možda ipak "radi". U igri je - razlika u godinama među vama. Pa hajde da izračunamo na čemu smo!

Formula zvuči ovako - broj svojih godina podelite sa dva, pa tome dodajte sedam. Dobijeni rezultat je minimalni broj godina koje bi vaš idealan partner trebalo da ima, pa ako vi imate 32, polovina je 16, plus sedam, dobićete - 23. To znači da ne može da bude mlađi od toga. A to što ste svakako stariji od njega, ne treba da vas brine, niti bi trebalo da se obazirete na komentare sredine, jer svima se ionako ne može ugoditi.

Broj svojih godina podelite sa dva pa dodajte 7

Dejvid Benet, stručnjak za veze, kaže da vam ova formula može pomoći da izračunate s kim biste mogli da imate zajedničke teme, odnosno da se krećete u starosnim okvirima koji znače da sa nekim imate o čemu da razgovarate.

- Time je opšta komunikacija daleko bolja, što je neophodno za zdravu vezu - tvrdi Benet. - Ako, ipak, upoznate nekog čije godine izlaze van okvira formule, ali ste srećni sa njim i osećate da je to ono pravo, batalite pravilo. Tada uvek savetujem ljudima da zanemare formulu i poslušaju svoje srce. Ovo je samo neka uopštena donja starosna granica, ali na kraju ljubav uvek donese poslednji sud  (espreso)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top