Marketing mar 31, 2021 - 428 Views

Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom Featured

Iako brzinski seks ima svojih prednosti, posebno ako nemate puno vremena ili živite s djecom, sporo i senzualno vođenje ljubavi je neusporedivo ugodnije. Odgađanje vrhunca akumulira sve više seksualne energije u tijelu, a kada ona 'eksplodira', osjećaj ugode je nevjerojatan.

 -Polagani seks znači odvojiti vrijeme za uživanje u cjelokupnom seksualnom iskustvu, a ne usredotočiti se samo na snošaj i orgazam kao glavni cilj vođenja ljubavi. To zapravo znači usporavanje tijekom određenih radnji, poput oralnog seksa ili penetracije, i korištenje određenih ritmova - rekla je seksologinja i seksualna terapeutkinja iz SAD-a dr. Jill McDevitt.

Naglasila je važnost kontakta očima tijekom vođenja ljubavi i individualnog odnosa prema seksu.

Razumljivo je, kaže, da želite strgati odjeću s voljenog partnera čim ga vidite, posebno u početku veze, i navaliti na njega. Ali, pokušajte ponekad usporiti i posvetiti se senzualnosti.

- Za početak, odvojite pet minuta kako biste skinuli odjeću sa sebe umjesto tri sekunde. Pustite ruke neka polako istražuju partnerovo tijelo. Oboje ćete se još više uzbuditi i, vjerujte mi, bit će vrijedno vašeg vremena - savjetuje dr. McDevitt.

Posvetite se maštovitoj predigri

- Sporo vođenje ljubavi znači imati više vremena za igranje i isprobavanje kreativnih načina međusobnog uzbuđivanja. Isprobajte različite seksualne položaje, priuštite si senzualne masaže i prilagodite se jedno drugome tijelima. Pritom budite svjesni topline partnerove kože, njezinog mirisa. Budite svjesni teksture i zvukova. Vodite računa o senzacijama koje se događaju u trenutku, to je važan dio sporog seksa - savjetuje seksologinja.

Naglasila je kako parovi koji prakticiraju sporije vođenje ljubavi doživljavaju snažnije orgazme.

- Dolazi do polaganog nakupljanja krvi u genitalijama, što vrhunac može učiniti uzbudljivijim - pojasnila je i naglasila kako se kod polaganog vođenja ljubavi ne radi samo o fizičkom užitku, već i o dubljoj emotivnoj povezanosti, što je izuzetno važno za kvalitetu veze, prenosi bustle.com.

Tagged under

Related items

Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom
Žene su otkrile s kojim je tipom muš mar 31, 2021 - 428 Views
Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom
Koliko seksa je dovoljno? mar 31, 2021 - 428 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top