Dijana mar 14, 2017 - 5240 Views

Banjalučanke uživale u posebnom izvođenju predstave „Malo blago“ Featured

Specijalno, za najsrećnije dame iz Banjaluke, u subotu 11. marta, izvedena je predstava „Malo blago“ u Gradskom pozorištu Jazavac, a kao poklon kompanije m:tel povodom Međunarodnog dana žena. Cijela sala bila je rezervisana za dame koje su među svojim poklonima pronašle i ulaznice za predstavu, a one nisu krile radost zbog iznenađenja i poklona koje su dobile.

„Malo blago“ je predstava režiserke Slađane Kilibarde. Ova topla i duhovita priča nam približava živote tri različite generacije žena, koja se bavi dubinskom analizom položaja savremene žene koja pokušava uskladiti privatni i poslovni život.

„Srećni smo kada god imamo priliku da se odužimo našim korisnicima na ukazanom povjerenju, a posebno kada imamo priliku da ih obradujemo poklonom kao što je predstava ’Malo blago’ i tako izmamimo osmjehe na njihova lica“, poručila je Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.

Predstavom u Gradskom pozorištu „Jazavac“ kompanija m:tel je zaokružila akciju osmomartovskog darivanja, ali i poručila da je ovo samo jedna u nizu aktivnosti kojima vode računa o potrebama svojih korisnika.

m:tel – imate prijatelje!

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top